Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 10.: Az Ikrek tartsa nyitva a szemét, a Nyilasra bizarr és váratlan események várnak

2023. október 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2023. október 10.: Az Ikrek tartsa nyitva a szemét, a Nyilasra bizarr és váratlan események várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint változások kopogtatnak a csillagjegyek ajtaján. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Készülj Kos, mert a változás lehetősége kopogtat az ajtódon. Két dologra ügyelj: az egyik, hogy nézz át a kulcslyukon, mielőtt bárkit is behívnál. A másik: a keresett válasz nem biztos, hogy az, amire számítasz.

Bika

Próbálj meg nem beleragadni olyan drámákba, amik nem igazán érintenek téged. Segíts azokon a dolgokon, amiken változtatni tudsz, a többit pedig hagyd. Vállalj felelősséget a tetteidért, és hagyd, hogy mások aggódjanak a sajátjukért.

Ikrek

Tartsd nyitva a szemedet ma, kedves Ikrek. Figyeld a lehetőségeket és a meghívásokat, amiket kapsz, de ne cselekedj túl elhamarkodottan. Ez egy kulcsfontosságú időszak. Lehet, hogy a változás éppen az, amire szükséged van a növekedésed elősegítéséhez.

Rák

Váratlan események borítják fel a napodat, de ezek egy nagyobb dolog részei lehetnek, amikre érdemes odafigyelni. Nagy lehetőség áll előtted, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Oroszlán

Hatalmas energia közelít fel, és jelentős változásokat indíthat be. Ne riadj vissza az ismeretlentől, sem pedig a felfordulástól, ami körbevesz. Néha épp a káoszra lehet szükség ahhoz, hogy új lehetőségeket engedj be az életedbe.

Szűz

Vedd kezedbe életed irányítását. Tégy lépéseket azon a területen, ahol változásokra vágysz. Közben a csillagok azt próbálják a tudtodra adni, hogy egy nagy lehetőség előtt állsz. Meglehet, a kezdeti eredmény a káosz és a zűrzavar, de a változás kulcsfontosságú összetevője a növekedésednek.

Mérleg

Ma erőteljes energiák vannak a levegőben, ami jelentős változásra sarkallhatnak életed egy területén. De ne csak azért cselekedj, hogy valami történjen veled, hanem vedd észre: tényleg fejlődnöd kellene.

Skorpió

Úgy érzed, van Skorpió egy terület, ami teljes felújításra szorul. A nagy változások, amik most érkeznek, ezt a célt szolgálják. Engedd el azt, ami már nem működik, hogy helyet annak, ami jobbá teheti az életedet.

Nyilas

Bizarr és váratlan események várnak rád ma, ezért ne lepődj meg, ha nem minden alakul a tervek szerint. Vedd figyelembe, hogy ezek az események egy nagyobb dolog részét képezhetik, ami óriási lehetőségeket jelez.

Bak

Össze kell fognod másokkal, és olyan cselekvést kell kezdeményezned, ami rezonál a belső lényeddel. Egy váratlan esemény utat fog mutatni. A csillagok azt üzenik neked: egy elképesztő dolog készül megvalósulni az életedben.

Vízöntő

Azon kapod magad, hogy egyes emberek ma váratlanul beléd állnak. Talán te éppen a csúcson vagy, esetleg újabb sikert érsz el, ők meg fenyegetve érzik magukat, vagy egyszerűen féltékenyek rád. Ne menj bele a vitáikba!

Halak

Hatalmas fejlődésen mész keresztül a napokban, Halak. Koncentrálj erre, és közben vizsáld meg meg, hol kell változtatásokat végrehajtanod. Ebben ma a segítségedre lehetnek egyes emberek és helyzetek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves