Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygóállás

3 csillagjegy, akire pozitív hatást gyakorol a Merkúr

2023. október 05.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp merkúr 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire pozitív hatást gyakorol a Merkúr
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében szerencsés időszak következik be a bolygóállásnak köszönhetően.


A Merkúr egészen október 19-ig a Szűz csillagképben marad, ami számos csillagjegy számára előnyös lesz.

Általánosságban elmondható, hogy összeszedettebben és szervezettebben zajlik az élet ezekben a napokban, mert az apró részletekre is nagyobb figyelmet fordítunk.

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a Merkúr

Kos

Ragyogó ötleteinek köszönhetően lenyűgözi a feletteseit, amit anyagi formában is meg fognak hálálni. A munkafolyamatok egyszerűsítésével napi feladatai is könnyebbé válnak, ez pedig a hangulatának is jót tesz. Kiváló ez az időszak az új készségek elsajátítására: most érdemes elmerülni egy új hobbiban vagy részt venni egy workshopon.

Ikrek

Ha régóta gondolkodik a költözésen vagy a munkahelyváltáson, a Merkúr sokat segíthet a végső döntés meghozatalában. Az ingatlanügyek szempontjából kifejezetten előnyös időszak következik, már csak azért is, mert nem kerülik el a figyelmét az apró, de nagyon fontos részletek sem. Családjának most teremthet igazán békés és nyugodt környezetet.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Ha utazást tervez, most érdemes megszerveznie, mert minden elképzelése valóra válhat. Új dimenziókat fedezhet fel, ugyanakkor fontosak maradnak a gyökerei is. Előtérbe kerülhet a szüleivel való kapcsolata: itt az idő a régóta fennálló konfliktusok tisztázására. Ha úgy érzi, elakadt az élet bármely területén, olyan személlyel találkozhat, aki segít a továbblépésben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves