Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 31.: A Skorpió valami olyat tesz, amivel kitűnik a tömegből, a Bak megkapja, amit kér

2023. március 31.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. március 31.: A Skorpió valami olyat tesz, amivel kitűnik a tömegből, a Bak megkapja, amit kér
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma különösen elégedettek lehetnek magukkal a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma hatalmas segítség vagy a munkahelyeden, Kos. A szokottnál is nagyobb hatékonysággal tudod kezelni a különböző helyzeteket. Figyelemre méltó a szorgalmad, és ezt a feletteseid is észreveszik.

Bika

Lenyűgöző egyéniség vagy, Bika. A mai napon könnyedén lenyűgözöl bárkit, akit csak szeretnél. Ezenfelül képes vagy bátran kezelni a nehéz helyzeteket, lehetővé téve az embereknek, hogy megbízzanak a vezetői képességedben.

Ikrek

Ma ügyelj arra, mit mondasz. Légy biztos abban: a szavaidat tettekkel is alá tudod támasztani. Csak olyat ígérj, amit tényleg be is tudsz tartani. Ügyelj rá, hogy szándékod megegyezzen a rendelkezésére álló erőforrásokkal.

Rák

A mai nap tökéletes a vásárláshoz, kedves Rák. Végre megveheted azt, amire régóta vágytál, vagy egyszerűen meglepheted magadat néhány aprósággal. Ezenkívül ma megjön a szükséges önbizalom, amire szükséged van a végső döntés meghozatalához.

Oroszlán

Jól érzed magad, és elégedett vagy a jelenlegi életeddel, Oroszlán. A Hold a jegyedben, nagy erőt, bátorságot és kitartást ad, hogy szembenézz a nap kihívásaival. Vedd elő a nehezebb feladatokat, mert a mai napon lazán elvégezheted őket!

Szűz

Nem könnyű elbúcsúzni. Előfordulhat, hogy nehezen tudod megszakítani a kapcsolatot valakivel, akit szeretsz vagy közel érzed magadhoz. De amikor a dolgok nem igazodnak az értékrendszeredhez, itt az ideje továbblépni, és megtalálni azt, ami a legjobb neked és a jövődnek.

Mérleg

A barátaid valami különlegeset tesznek érted ma. Úgy érzed, végre megtaláltad a helyed ebben a világban. Ezenkívül segítenek meglátni lehetőségeket, amikkel te nem számolsz. Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz rájuk.

Skorpió

Valami olyat teszel ma, amivel kitűnhetsz a tömegből. Talán megcsillogtatod a tehetségedet vagy valami hőstettet viszel véghez. A munkádra is nagyon büszke leszel, és komoly elismerésben részesülhetsz, de akár még elő is léptethetnek.

Nyilas

Van valami fontos mondanivalód, és ma meglesz a bátorságod ahhoz, hogy elmondd véleményedet, és hangot adj egy problémával kapcsolatos aggályodnak. Az emberek hallgatni fognak rád, mert tudják, hogy igazad van.

Bak

Kérd, amire szükséged van, és megkapod. Meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyen lehet hozzáférni a céljaidhoz, és megszerezni másoktól, amit szeretnél. Néha az egyetlen dolog, ami visszatart a vágyott élettől, a félelmeid, de le tudod győzni őket.

Vízöntő

Ma egy új kapcsolat lehetősége mutatkozik meg. Lényegében a távolság segít abban, hogy más perspektívából lásd a dolgot, és így rájössz: nem olyan őrült ötlet összejönni a kollégáddal vagy egy közeli barátoddal.

Halak

Nagyon fontos, hogy ma odafigyelj a részletekre! Komoly kellemetlenséged származhat abból, ha átsiklasz bizonyos tények, információk felett, ezért lassulj le, ne kapkodj, és inkább mindent kétszer is ellenőrizz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves