Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut március végén

2023. március 28.

1 perc olvasás

ELLE
asztrológia horoszkóp pénz zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut március végén
© Shutterstock

Azt hitted, legközelebb már csak a következő hónapban, fizetéskor kapsz pénzt? Ha te is egyike vagy a három csillagjegynek, akkor kellemes meglepetés ér a következő napokban!


Búcsúzik a tavasz első hónapja, de ezt nagy csinnadrattával teszi, legalábbis ennél a 3 csillagjegynél biztosan, akik extra pénzhez jutnak március végén:

Bika

Váratlanul, már-már az utolsó pillanatban, sikerül pénzre váltani az ötletedet, kedves Bika. Hirtelen akár nagyobb összeget  is kaszálhatsz egy zsíros üzletnek köszönhetően, vagy azáltal, hogy pénzzé teszed a tudásodat, a tehetségedet. Mindenesetre épp jókor jön, mert így akár megszabadulhatsz a tartozásodtól.

Rák

Egy sikeres üzletkötésnek, esetleg nem várt bónusznak köszönhetően jó esély van arra, hogy nagyobb összeghez juss. De az is lehet, hogy sikerül megszabadulnod egy lakástól, ingóságtól vagy valami olyantól, amit régóta árulsz. Az a legszebb az egészben: nem is számítasz erre, így teljesen váratlanul ér majd a siker.

Oroszlán

A napokban erős késztetést érezhetsz arra, hogy részt vegyél egy játékban, próbára tedd a szerencsédet, vagy egész egyszerűen: jobban a lábad elé nézz. Megéri hallgatnod ezekre a benyomásokra, mivel általuk plusz pénz ütheti a markodat. De annak az esélye is fennáll nálad Oroszlán, hogy a partnered lesz az, aki pénzzel kapcsolatos jó híreket hoz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves