Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 20.: Az Ikrek megleli élete értelmét, az Oroszlán és párja elutazik

2023. március 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. március 20.: Az Ikrek megleli élete értelmét, az Oroszlán és párja elutazik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint csodálatos nap vár a  csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy múzeumban vagy galériában tett kirándulás érdekes meglátásokat hozhat, Kos. Határozottan felkeltik a látottak az érdeklődésedet, és a nap végére megfontolhatod, hogy részt veszel valamilyen művészeti kurzuson.

Bika

Ma előkerül egy régi barátod, és valószínűleg órákig fogtok beszélgetni, talán még el is tolod pár programodat, annyira elmerültök a csevegésben, de egyáltalán nem bánod, mert nagyon jól fog esni.

Ikrek

Ha szeretnél részt venni valamilyen önkéntes tevékenységben, ma megtalálod a tökéleteset. Legyen szó környezetvédelemről vagy gyerekek megsegítéséről, rájössz, hogy pont ez hiányzott az életedből.

Rák

A karriered hamarosan pozitív irányt vesz, Rák. Ma új szakmai lehetőségek tárulhatnak eléd. Légy fogékony minden meghívásra vagy ajánlatra, mivel nem biztos, hogy az előrelépésed a leghagyományosabb módon történik, ezért nagyon oda kell figyelned.

Oroszlán

Hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönthettek a pároddal, hogy elutaztok. Nagyon lelkesen meg is tervezitek a részleteket, megteszitek a szükséges lépéseket, és ez most még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Szűz

Múltbeli problémák ütik fel a fejüket, és elkeserítenek, amiért újra meg kell küzdened velük. Ezekkel a gondokkal egyszer és mindenkorra le kell számolnod, különben továbbra is kísérteni fognak.

Mérleg

A vak is látja, hogy szerelmes vagy, Mérleg, és ma igazán romantikus napot tölthetsz el a szerelmeddel. Ha még nincs párod, a mai napon a találkozhatsz vele. Mivel soha nem tudhatod, mikor és hol, ügyelj a megjelenésedre!

Skorpió

Napokon belül csodálatos változásokra számíthatsz a magánéletedben és a munkahelyeden, Skorpió. Valószínűleg megismerkedsz valakivel, aki pozitív hatással lesz az életedre, miközben a feletteseid előrelépési lehetőséget kínálhatnak.

Nyilas

Keményen dolgoztál az utóbbi időben, és jutalmat érdemelsz. Miért nem utazol el pár napra? Ha most nem tudsz szabadságot kivenni, legalább kezdd el megtervezni előre! Már az utazás gondolata is erőt fog adni a folytatáshoz.

Bak

Ma valószínűleg néhány sürgősnek tűnő dekorációs projektbe fogsz annak érdekében, hogy az otthonod csúcsformába kerüljön. Talán csak veszel pár kiegészítőt, de az sem kizárt, hogy kifested a hálószobádat.

Vízöntő

Talán nem ma, de hamarosan utazni fogsz, és már megvan is a személy, aki elkísér. Biztosan csodálatos utazás lesz, ami lehetőséget kínál az egyedülállóknak, hogy ráleljenek az új kedvesükre.

Halak

Olyan tehetséged van, amiről nem is tudsz, Halak. Ma váratlanul leleplezésre kerül ez az ajándék. Talán egy pár firkának hitt rajzról kiderül, hogy mesterművek, és remek gyermekkönyv-illusztrációk lehetnének egy barátod szerint.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves