Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki pénzhez jut a hétvégén

2023. január 21.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Ritka különleges ez a hétvége az asztrológiai eseményeknek köszönhetően. Három csillagjegy figyeljen a lába elé, mert most tényleg előttük heverhet a potyapénz!


Január 19. és 31. között Nap-Jupiter szextil van, ami lendületet ad a céljaink megvalósításához, segít megoldani a gondjainkat, ugyanakkor egy kis szerencsével is ellát bennünket. Mindennek a tetejében szombaton újhold lesz a Vízöntőben, ami egybeesik a kínai holdújév kezdetével, és ez különösen pozitív helyzeteket teremt. Ennek fényében 3 csillagjegy szinte biztosan számíthat arra, hogy pénzhez jut a hétvégén:

Oroszlán

Talán azért, mert a Vízöntő a testvérjegyed, de igencsak rád mosolyog a szerencse a hétvégén! Hirtelen olyan forrásból juthatsz pénzhez, amire a legkevésbé számítasz. Talán visszakapod egy korábban adott kölcsönödet, de egy váratlan bónusz is bearanyozhatja a napjaidat. Sőt, most még a talált pénz is játszik, akár egy régi táskádban leled meg otthon, akár az utcán fújja a lábad elé a szél az univerzum jóvoltából.

Nyilas

Ha a hétvégén dolgozol, akkor tető alá hozhatsz egy olyan üzletet Nyilas, ami megoldhatja az anyagi gondjaidat. De most munka nélkül is plusz bevételhez juthatsz, mivel ajándékpénzt tartogat számodra a sors. Lehet, egy rokontól vagy baráttól kapod, de az is megeshet, hogy nyeremény útján jutsz hozzá. Hallgass a megérzéseidre, amik hozzásegíthetnek a bankszámlád növeléséhez!

Vízöntő

Nos, Vízöntő: szombaton kezdetét veszi a szezonod, és a Hold is a jegyedbe lép, ráadásul mindez egybeesik a kínai holdújévvel. Szóval te vagy a hétvége nyertese! Egész nyugodtan tedd próbára szerencsédet, mert amihez hozzáérsz, az arannyá válik, és akár nyereményre is szert tehetsz. Most a legváratlanabb helyről is pénz bukkan fel. Ha el akarsz adni valamit: hirdesd meg a napokban, és biztosan sikerül eladnod! Hajrá! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves