Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 3.: A Rák elkerül egy veszélyes helyzetet, a Skorpió érzelmileg felkavaró nap elé néz

2023. május 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. május 3.: A Rák elkerül egy veszélyes helyzetet, a Skorpió érzelmileg felkavaró nap elé néz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma nyugtalanok lehetnek a csillagjegyek, és szívesebben töltik egyedül a napjukat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ajánld fel a szolgálataidat másoknak, Kos. Hiszed vagy sem, sokaknak szüksége van a tudásodra, a véleményedre. A nap folyamán még te magad is meglepődsz azon, mennyit tudsz, és milyen szívesen segítesz a környezetednek.

Bika

Úgy tűnhet, hogy mindenki ellened fordult. Mások legkisebb cselekedete is felfordulást okozhat benned, hacsak nem uralkodsz az érzéseiden. De ne aggódj Bika, nem maradsz teljesen magadra!

Ikrek

Ma reggel a zavarodottság ködében ébredhetsz. A jó hír az, hogy a nap előrehaladtával valószínűleg kitisztul a levegő. Késő délutánra, de legkésőbb kora estére felpörögsz, épp, mikor újabb kalandok érkeznek.

Rák

Ha ma furcsa érzés tör rád egy helyzetben vagy valakivel beszélgetve, menj el onnan, Rák! Az ösztöneid megsúgják, hogy valami veszélyes-e vagy sem. Akár egy komoly kellemetlenséget is megúszhatsz így.

Oroszlán

Időszerű a kezedbe venni az életed irányítását. Ne hagyatkozz másokra, hogy majd megoldják helyetted a problémáidat. Ma némi szorongást tapasztalhatsz, és emiatt túlreagálsz egy olyan helyzetet, ami általában nem zavarna.

Szűz

Ideje megmutatni másoknak, hogy van gerinced. Lehetséges, ez idáig nagyon kevesen vették észre, mivel olyan rugalmas és alkalmazkodó vagy a változásokhoz, pedig te kétségkívül tisztességes, és kitartó vagy.

Mérleg

Nagyon szeretnél ma belevágni valami újba, kedves Mérleg, de még nem adott hozzá minden feltétel. Most megéri türelmesnek lenned, és nem elkapkodni a dolgokat. Inkább gyűjts még ötleteket, és legyenek pontos terveid!

Skorpió

Olyan érzésed lehet ma, hogy mindenki ellened fordult. Vagy épp az ellenkezője: mindannyian a legjobb barátaid akarnak lenni. Nagyon szélsőséges nap elé nézel, nehezedre esik így megfontoltan cselekedni.

Nyilas

Lehet, ma nincs kedved az együttműködéshez, Nyilas. Valószínűleg egyedül akarsz dolgozni egy projekteken a saját tempódban. De tanácsra vagy segítségre lesz szükséged, emiatt kénytelen leszel szóba állni valakivel.

Bak

Már reggel úgy kelhetsz, hogy előre félsz a naptól, és ki vagy borulva a rád váró viszontagságok miatt. Ha így teszel, akkor mindegy lesz, mit csinálsz, kudarcnak fogod elkönyvelni. Mi lenne, ha változtatnál a gondolkodásodon?

Vízöntő

A mai napon kissé befelé fordulós kedvedben vagy, ami megzavarhatja a környezetedet, mert nincsenek hozzászokva. Ne érezd rosszul magad emiatt, tedd azt, ami számodra a legtermészetesebbnek tűnik.

Halak

Ma megtalálod a lelkedben a belső forrást, ami plusz energiát ad, valamint löketet egy új kezdethez. Használd ki, hogy a mai napon tettre késznek érzed magad, és úgy érzed, nincs olyan dolog, amire ne lennél képes.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves