Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 19.: A Rákot ma csúnyán hátba szúrhatják, a Nyilas sosem felejti el ezt az estét

2023. május 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. május 19.: A Rákot ma csúnyán hátba szúrhatják, a Nyilas sosem felejti el ezt az estét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint próbára teszi a sors a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A kihívásokkal teli időkben is őrizd meg a pozitív gondolkodásodat, Kos. Tekintsd a mai akadályokat a növekedés és a tanulás lehetőségeinek. Gyakorold a hálát, és fedezd fel, hogy az apró dolgok értékelése sokkal jobban feldobhatja a napodat, mint azt gondoltad.  

Bika

A mai nap egy jelentős eseményt tartogat számodra, ami befolyásolja a karrieredet. Bár lehet, nem számítasz rá, hogy a munkával kapcsolatos hirtelen változás közvetlenül érint, a sors közbelép, és jobb helyzetbe segít, mint korábban voltál. 

Ikrek

Próbára tesz a sors. Ma egy fontos lecke bontakozik ki, ami nemcsak bölcsebbé, de sikeresebbé is tehet téged. Meglehet, épp ennek a leckének köszönheted majd az előléptetésedet a munkahelyeden. 

Rák

Légy óvatos, Rák. Ma már új titkot, bizalmas információt ne adj tovább, mert valószínűleg visszaélnek vele. Így is nagy az esélye annak, hogy a mai napon hátba szúr valaki olyan, akitől a legkevésbé várnád.

Oroszlán

Üzleti partnerséget fontolgatsz? Ma olyan lehetőségekre bukkanhatsz, amik lehetővé teszik, hogy szorosan együttműködj valakivel. Egy új út bontakozik ki, aminek köszönhetően sikeres és akár tehetős is lehetsz!

Szűz

Ma rengeteget tanulhatsz egy személyes tapasztalaton keresztül. Fontold meg, hogy te magad intézel el egy feladatot, ahelyett, hogy másra ruháznád át. Ha a saját ügyeidet irányítod, és minimalizálod a külső részvételt, eredményesebb és hatékonyabb lehetsz.

Mérleg

Tökéletes nap ez a mai ahhoz, hogy megtervezzétek a hétvégéteket, akár egy romantikus kiruccanást vagy a nyaralást a szerelmeddel. A tervezgetés összehoz titeket, és mindkettőtöknek jót fog tenni, ha legalább fejben utaztok.

Skorpió

Nem alakult túl fényesen az utóbbi időben a magánéleted, ami stresszt okozhat a jövővel kapcsolatban. Azonban kulcsfontosságú: ne hagyd, hogy ez a stressz fokozódjon. Koncentrálj a jelen pillanatra, és ne várj tovább a megoldásra, hanem cselekedj!

Nyilas

Talán váratlanul fog érni, hogy a párod furcsa keresztkérdéseket tesz fel. A témától függően két lehetőség van: egy hatalmasat veszekedtek, aztán óriást szeretkeztek, vagy szintet léptek a kapcsolatotokban és jöhet az esküvő.

Bak

Ha van rá mód, ne habozz pénzt költeni a személyes örömökre. Nagy szükséged lenne arra, hogy kicsit kényeztesd magad, máskülönben hamarosan kiégsz. Helyezd nyugodtan előtérbe a saját boldogságodat és jólétedet.

Vízöntő

Ma úgy érezheted, hogy a világ ellen harcolsz. Folyton akadályokba ütközöl, sehonnan sem kapsz segítséget, sőt, inkább olyan, mintha mindenki ellened lenne. Ami nem megy, azt ne is erőltesd, majd jövő héten sikeresebb leszel!

Halak

Engedd el az esetleges haragot, amihez ragaszkodsz. Hagyd magad mögött a múltbeli sérelmekkel kapcsolatos negatív érzelmeket. Szabadulj meg a neheztelés terhétől, és próbálj megbocsátani!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves