Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MÁJUSI HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek fontos döntést kell hoznia májusban 

2023. május 07.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy döntés májusi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek fontos döntést kell hoznia májusban 
© Shutterstock

Túl sok jó érheti ezt a három csillagjegyet, akiknek emiatt nehéz döntéseket kell hozniuk májusban.


A Bika hava és a május 16-án Bikába lép Jupiter több szerencsés helyzetet teremthet. Ezt főleg a következő 3 csillagjegy „sínyli” meg, mert nehezükre esik majd választaniuk a lehetőségeik közül.

Bika

Csodás hónap elé nézel Bika, hiszen még mindig tart a szezonod. Éppen ezért készülj, mert komoly döntéseket kell meghoznod! Felkínálhatják álmaid munkáját, de éppenséggel külföldön, vagy pedig túl nagy áldozatot kellene hoznod érte, és esetleg próbára teheti a párkapcsolatodat. Talán lehetőséged nyílik saját vállalkozást indítani, de hozzá kellene nyúlnod a megtakarításodhoz. Szerencsére lesz elég időd átgondolni, mennyit ér neked az álmod.

Ikrek

Május 21-én kezdődik a szezonod, de már jóval előtte is fenekestül felfordulhat az életed, főleg azért, mert te így akarod! Nagyon vágysz a változásra, hogy új dologba vágj bele. Fontolgatod a saját vállalkozás indítását, de az is lehet: egy barátod megpróbál külföldre csalni. Ám van még valaki, igazán felkavarhat: az exed. Valószínűleg felveszi veled a kapcsolatot, és szeretné, ha újrakezdenétek, ez pedig hatalmas fejtörést okoz neked.

Nyilas

Felébred benned a vágy, hogy szakmát válts, és olyannal foglalkozz, amivel az emberek segítségére lehetsz, de ehhez igazán mindent át kellene alakítanod az életedben. De a szerelmi életed is kihívás elé állíthat, mert váratlanul a párod előállhat a házasság vagy gyermekvállalás ötletével. Viszont te épp nem érzed időszerűnek vagy pedig egyáltalán nem vágysz ezekre. Beszélj vele őszintén az érzéseidről, és adj magadnak időt, mert még változhat a véleményed.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves