Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 17.: A Szűz hajmeresztő titkokat tud meg, a Mérleg kapcsolatát próbára teszi a sors

2023. május 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. május 17.: A Szűz hajmeresztő titkokat tud meg, a Mérleg kapcsolatát próbára teszi a sors
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint kihívásokkal találják szembe magukat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos  

Megállíthatatlan vagy. Éppen ezért, itt az ideje, hogy megvalósítsd azt az álmot, ami a fejedben jár. Megvan benned az erő és a bátorság a sikerhez. Bízz magadban, Kos, és ne hagyd magad eltántorítani a célodtól. 

Bika 

A napokban megszállottan ragaszkodsz minden egyes forinthoz. Nagyszerű, hogy ennyire határozott, és felelősségteljes vagy, de nem szerencsés, ha a makacsság vagy a félelem megakadályoz abban, hogy néha költs magadra

Ikrek

Ma a barátságok jutnak központi szerephez. Olyanokkal találkozhatsz, akikkel kölcsönösen azt érzitek: mintha ezer éve ismernétek egymást. Ápold ezeket a kapcsolatokat, mert izgalmas új lehetőségekhez vezethetnek.

Rák

Időszerű kitűzni a céljaidat. Az álmaid elérhető közelségben vannak, de csak rajtad múlik, hogy szenvedéllyel és elszántsággal követed-e őket. A célok kitűzése nemcsak sikerélményt hoz, hanem azt is megmutatja, mennyire hiszel magadban.

Oroszlán

Ma rábukkanhatsz valami különleges dologra, amiben elmélyülhetsz. Ez lehet egy eszme, egy hitrendszer, vagy egy szenvedély, ami lángra lobbantja a lelkedet. Lehet, a környezeted nem fogja megérteni a rajongásod tárgyát, de ne törődj vele!

Szűz

Váratlanul olyan titkokkal kerülhetsz szembe, amiket meg kell őrizned. Fontos, hogy megértsd, miért kell megtartanod őket. Most ez a legjobb, amit tehetsz azért, aki akarva-akaratlanul rád bízta a titkait. 

Mérleg

A sors próbára teszi a párkapcsolatodat vagy egy barátságodat, hogy kiderüljön, mennyire erős. Bízz kettőtökben, és ne hagyd, hogy a félelmeid úrrá legyenek rajtad, mert akkor meggondolatlanul cselekedhetsz. 

Skorpió

Ma hirtelen elbizonytalanodhatsz. De ne feledd, erős vagy, és tehetséges. Amikor ezek a negatív gondolatok előjönnek, egyszerűen engedd el őket. Koncentrálj az erősségeidre, és azokra a dolgokra, amik egyedivé tesznek téged.

Nyilas

Nagyon szenvedélyes és tüzes vagy ma. Szükséged is lesz rá, mert napközben adódhatnak problémák amiket így sokkal könnyebben legyőzhetsz. Este pedig levezetheted a feszültségedet a szerelmeden, aki díjazni fogja az ágyban a vadságodat.

Bak

Ne feledd: akármilyen nehéz is legyen, érdemes jóban lenni a főnököddel, mert tőle remélheted a fizetésemelést vagy az előléptetést. Ha már viszont tarthatatlannak érzed a helyzetet, érdemes lehet másik munka után nézni.

Vízöntő

A szavaidnak hatalmuk van teremteni vagy elpusztítani. Ügyelj arra, hogyan kommunikálsz ma másokkal, mert szavaidnak maradandó hatása lehet. Szánj egy pillanatot a gondolkodásra, mielőtt megszólalsz.

Halak

Itt az ideje kedves Halak, felülvizsgáld a pénzügyi szokásaidat. A túlköltekezés szükségtelen stresszhez és instabilitáshoz vezethet. Ehelyett összpontosíts a pénzed bölcs befektetésére, és a jövő tervezésére.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves