Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 15.: A Bika sokkoló felismerést tesz, a Bakot kísérti a múltja

2023. május 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. május 15.: A Bika sokkoló felismerést tesz, a Bakot kísérti a múltja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint tiszta vizet öntenek a pohárba a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma érdemes elgondolkodnod azon, hogy tisztába teszed a dolgokat a hozzád közel álló emberekkel. Meglehet, bizonyos dolgokat eltitkoltál magad elől. Sokkal őszintébbnek kell lenned azzal kapcsolatban, mit szeretnél a magánéletedben.

Bika

Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy olyan közel érzik magukat a partnereikhez, hogy feladják a saját identitásukat. Ez történhet veled is. Néha könnyű összekeverni az érzéseidet ezzel a fajta önmegtagadással. Ma el kellene ezen gondolkodnod!

Ikrek

Jelenleg mély átalakuláson mész keresztül, kedves Ikrek, ami nem engedi a lelassulást. Mégis egy kis időt kellene szánnod a meditációra, és kapcsolatba lépni az érzéseiddel, hogy megtudd: mit akarsz igazán az élettől.

Rák

Lehet tudni rólad: sok szeretetre van szükséged, de ezt soha nem fogod bevallani magadnak, még kevésbé másoknak. A mai nap lehetőséget biztosít arra, hogy beszélhess a szeretteiddel az érzelmi szükségleteidről.

Oroszlán

Aggódni kezdhetsz a kapcsolatod jövőjét illetően. Keresve sem találhatnál jobb napot arra, hogy beszélj a partnereddel arról, ami aggaszt. Könnyen meglehet: ő ugyanúgy aggódik, mint te.

Szűz

Az utóbbi időben sokszor bizonyultál hanyagnak komoly kérdésekben, mert úgy voltál vele: „majd lesz valami”. Most viszont komolyra fordulhatnak a dolgok körülötted, amikor kénytelen leszel aktívan cselekedni.

Mérleg

Ez nem a megfelelő nap a nagy kapcsolati döntések meghozatalára. Ha egy kapcsolat indításán, összeköltözésen vagy házasságon gondolkodsz, kissé nyugtalaníthat a döntésed.

Skorpió

Ma úgy érezheted, valami visszatart, Skorpió. Valószínűleg félsz tovább menni a kapcsolatodban a múltbeli kudarcaid miatt. Használd a mai napot arra, hogy szembenézel a félelmeiddel!

Nyilas

Valami új értéket keresel a magánéletedben. Már nem érdekelnek a felszínes vagy komolytalan kapcsolatok. Ennek fényében könnyen megeshet, hogy néhány embertől búcsút veszel.

Bak

Érdemes lehet egy kis kirándulást tenni a múltba, és meglátogatni néhány régi barátot, Bak, különösen azokat, akik kísértenek. Ez egy kiváló időszak arra, hogy lezárhasd életed azon fejezeteit, amik mostanáig megnehezítették az életedet.

Vízöntő

Ha aggódsz az egyes kapcsolataid miatt, ne próbáld meg túlzottan ragaszkodó vagy fojtogató szeretettel kompenzálni. Ez az időszak arról szól, hogy átgondold, melyik kapcsolatod éri meg a minőségi törődést, és melyik nem.

Halak

Nincs itt az ideje elkötelezni magadat a párkapcsolatod mellett, Halak. Mostanában nem vagy elégedett a szerelmeddel. Használd a következő napokat arra, hogy pontosan átgondold, mit vársz egy kapcsolattól.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves