Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 12.: Az Ikrek sokat köszönhet ma az őrangyalának, a Bakhoz szó szerint bekopogtathat a nagy szerelem

2023. május 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. május 12.: Az Ikrek sokat köszönhet ma az őrangyalának, a Bakhoz szó szerint bekopogtathat a nagy szerelem
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint számottevő haladást érhetnek el a csillagjegyek az életükben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az utóbbi időben különösen keményen dolgozol, és ma elkezdheted learatni kemény munkád babérjait. Lehet, hogy néhány a szívednek kedves projekt a befejezéshez közeledik, és még téged is lenyűgöznek az eredmények!

Bika

Ma rivaldafénybe kerülhetsz. Szakértőként kitűnsz a kollégáid közül. A tudásod vagy a képességed lenyűgözi az embereket, és ezzel sokat javíthatsz az imázsodon, sőt: közelebb kerülhetsz az előléptetéshez.

Ikrek

Történhet valami, ami csak tovább erősíti a hitedet. Lehet, az őrangyalod megment egy balesetveszélyes helyzettől, vagy kapsz egy jelet, ami megakadályozza, hogy óriási baklövést kövess el. 

Rák

Készen állsz odaadni valamit egy barátodnak, amivel kapcsolatban nem feltétlenül gondolod azt, hogy megérdemelné. Valószínűleg szívességet, esetleg pénzt kért kölcsön, és nem jó szívvel adod neki. Biztos ezt akarod? Később ebből még feszültség alakulhat ki köztetek.

Oroszlán

Szakítasz vagy maradsz? Ma át kell gondolnod a szerelmi életedet, és mindazt, amit nem szeretsz a párodban, vagy a szokásosnál is jobban zavarhatnak. Nehezedre esik most feltétel nélkül szeretni, de ha megtalálod a módját, hogy túléld a következő napokat, hálás leszel azért, amiért kitartottál.

Szűz

A takarítás a terápia egyik formája lehet, és ma már érdemes lehet nekiveselkedni. Nemcsak azért, hogy rendet tegyél a lelkedben, hanem amiatt is, mert a hétvégi programok miatt nem biztos, hogy lesz rá időd!

Mérleg

Ideje utánanézni a legújabb kiállításoknak és trendeknek, hogy lásd, mi történik a divat és a kultúra világában. Meghozhatja a kedvedet a vásárolgatáshoz a hétvégén, és ahhoz, hogy megnézz pár izgalmas tárlatot!

Skorpió

A családod fontos számodra, de vannak esetek, amikor el kell engedned a füled mellett a véleményüket, mivel az utóbbi időben eléggé lehúztak. Nélkülük is képes vagy boldogulni, és ez ma be is bizonyosodik!

Nyilas

Sok minden jár az eszedben, Nyilas, és emiatt kicsit nyugtalan is lehetsz. Ma tervezz valami fizikai tevékenységet, például sétálást vagy edzést, így annyira lefáradhatsz estére, hogy nem pörög tovább az elméd.

Bak

Készülj Bak, mert nem akármilyen meglepetés érhet! Akár szó szerint bekopogtathat az új kedvesed az ajtódon. Ma nagy az esélye annak, hogy megismerkedj valakivel, aki azonnal elrabolja a szívedet.

Vízöntő

Ma új megvilágításban látod a dolgokat, és elkezdesz néhány fontos változtatást végrehajtani. Az életed új irányt vesz a Plútónak köszönhetően. A Hold a jegyedben segít jobban megérteni önmagadat és a vágyaidat.

Halak

Megszabadulsz a korlátozó gondolkodástól és a szokásoktól, amik ebben az évben eddig visszatartottak. A Vízöntő jegyében lévő Hold arra késztet, hogy egyedi szemszögből lásd a dolgokat, és ez segít nagy tetteket véghez vinni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves