Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 11.: A Szűzre ledobják a bombát a munkahelyén, a Nyilas válláról nagy teher kerül le a következő 24 órában

2023. május 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. május 11.: A Szűzre ledobják a bombát a munkahelyén, a Nyilas válláról nagy teher kerül le a következő 24 órában
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint beindulnak a változások a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az utóbbi időben talán megrendült az önbizalmad. Ez ma egy csapásra megszűnhet egy szerencsés fordulatnak köszönhetően a munkahelyeden. Talán előléptetnek vagy olyan elismerésben részesítenek, ami visszaadja a magadba vetett hitedet.

Bika

Vegyes érzéseid vannak egy projekttel kapcsolatban, amin éppen dolgozol. Szerencsére a makacs kitartásod legyőzi az önbizalomhiányodat, és nem adod fel! Jól is teszed, mert hamarosan siker koronázza az erőfeszítéseidet.

Ikrek

Az életed változások sorozatán megy keresztül. Átformálódik a szerelmi életed, és hamarosan a karriered is. Ma több ajtó is megnyílik előtted, de van időd dönteni addig, amíg véget ér a Merkúr retrográd.

Rák

Szuperromantikusnak találod azokat az apró dolgokat, amiket a szerelmed mond és tesz. A házimunka elvégzésében való segítségnyújtástól egészen a megfelelő pillanatban történő telefonos hívásig, ma igazán meghatározza és felvillanyozza a napodat.

Oroszlán

Ma nagyon sok a tennivaló, és úgy tűnik, hogy semmilyen segítségre nem számíthatsz. Bár ez nyomasztónak tűnhet, de valójában egyedül is képes vagy megbirkózni a feladatokkal, és így legalább a siker is csak a tiéd lesz!

Szűz

Valószínűleg sosem gondoltál arra, hogy ez megtörténhet, mégis álmaid lehetőségét ajánlhatják fel a munkahelyeden, de legalábbis egy olyan pozíciót, ami plusz hatalommal és zsíros fizetéssel járna. Készen állsz elfogadni?

Mérleg

Élvezd, hogy az emberek olyannak szeretnek, amilyen vagy, Mérleg. Nem kell úgy tenni, mintha más lennél. Ez különösen igaz, ha ma randizni mész, vagy egy új barátságot kívánsz elmélyíteni.

Skorpió

Néhány dolgot jobb lenne magadban tartani. Sok mondanivalód lenne mások számára, főleg olyanok, amik valószínűleg rosszul érintenék őket. De ma nem tudnád kellően higgadtan, és diplomatikusan megfogalmazni az érzéseidet.

Nyilas

Régóta cipelsz egy bizonyos terhet, felelősséget, és talán most még fogalmad sincs, meddig kell. Viszont, ma megnyílik egy kivételes lehetőség előtted, aminek köszönhetően akár 24 órán belül megszabadulhatsz a terhedtől.

Bak

Az élet kicsit kiszámíthatatlan lehet. Ma sok mindent kell elintézned, de ahelyett, hogy másokra hallgatnál, fogadd meg a saját tanácsodat, de közben próbálj más megközelítést alkalmazni, kedves Bak. Tedd azt, ami neked a legjobb, és nézd meg, hogyan válik a javadra!

Vízöntő

Olyan dolgoktól szabadulhatsz meg, amik valójában zavaró tényezők. Végre lezárhatod az időrabló tevékenységeket, sőt, a mérgező, akadályozó kapcsolatokat is, így produktívabb és boldogabb lehetsz!

Halak

Ma át kell értékelned az érzéseidet, és az érzelmi befektetéseidet. Párban élőként elbizonytalanodhatsz a kapcsolat jövőjét illetően. Egyedülállóként pedig lehet, hogy nem érted, miért érzel hirtelen többet egy barátod iránt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves