Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 6.: Az Ikrek készülhet az esküvőjére, a Halak életét megváltoztatja valaki, akit ma ismer meg

2023. június 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. június 6.: Az Ikrek készülhet az esküvőjére, a Halak életét megváltoztatja valaki, akit ma ismer meg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint áttörésre számíthatnak a párban élő csillagjegyek, mások pedig közelebb kerülnek a céljaikhoz. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma fizikailag erősnek és energikusnak érezned magad, és készen állsz arra, hogy bármit elvállalj, ami csak az utadba kerül. Ez jó, mert hatalmas kihívások elé nézhetsz, amik új célt hoznak az életedbe.

Bika

Romantikus napra számíthatsz a szerelmeddel, akivel nemcsak meghitt, de fülledt estét is tölthettek együtt. Olyan szinten megnyíltok egymásnak, amire talán eddig még nem volt példa.

Ikrek

Ha jelenleg romantikus kapcsolatban élsz, Ikrek, számíthatsz arra, hogy kapcsolatod az elkötelezettség következő szintjére lép. Készülj, mert ez eljegyzést, esküvőt jelent, vagy ha ezek már megvoltak, jöhet a családalapítás!

Rák

Ma egy fontos társasági eseményre kaphatsz meghívás. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik előremozdíthatják karrieredet, vagy olyan területtel foglalkozhatnak, ami érdekel téged.

Oroszlán

Váratlanul rábukkanhatsz egy tehetségedre, de az is lehet, hogy egy ismerősöd hívja fel a rá a figyelmedet. Érdemes lenne elmélyülnöd benne, és kamatoztatni, mert még akár elő is segíthetné a karrieredet.

Szűz

Ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy változtass a megjelenéseden, ami meg is fogja hozni a kívánt eredményt: a szerelmed teljesen el lesz ájulva, míg ha egyedülálló vagy, számíthatsz arra, hogy mágnesként vonzod a tekinteteket.

Mérleg

Izgatottnak, lelkesnek érzed magad, de minden ok nélkül. Valószínűleg tudat alatt érzed, hogy változások közelítenek. Mindenesetre, ha ma nagyon azt érzed, meg kell tenned valamit, akkor ne állj ellen a késztetésnek – csak legyen biztonságos!

Skorpió

Rengeteg ötleted van ma azzal kapcsolatban, hogyan valósíthatnád meg az álmodat vagy érhetnél el áttörést a karrieredben. Most nem érdemes ülni a babérjaidon, szóval vágj bele mielőbb a gyakorlati részbe.

Nyilas

Merj nagyot álmodni, és lépj a tettek mezeire! Ma az egész univerzum összefog azért, hogy segítsen neked megvalósítani az elképzeléseidet. Érzed: az erő veled van, már csak néhány bátor lépés hiányzik a sikerhez.

Bak

Nagyon érzékeny vagy a mai napon, kedves Bak, és meg is leped vele a környezeted. Könnyen kimutatod, és kimondod az érzéseidet, aminek persze örülnek a többiek, különösen a szerelmed. Rengeteget fejlődhetnek ma a kapcsolataid.

Vízöntő

A felszínre kerülnek a régi emlékek, traumák, lelki terhek, de nem azért, hogy kísértsenek, hanem mert ideje megszabadulnod tőlük. Ezt a mai napon meg is teheted. Amint szembenézel velük, és kész vagy a gyógyulás útjára lépni, hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni.

Halak

Ma társasági eseményekre, baráti összejövetelekre számíthatsz, ahol nemcsak a közeli barátaiddal találkozhatsz, de újakat is megismerhetsz. Egyikük akár azonnali változásokat is hozhat az életedbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves