Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 5.: Az Oroszlánnak tálcán kínálják a vágyát, a Mérleg rájön, hogy megtalálta a Nagy Ő-t

2023. június 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. június 5.: Az Oroszlánnak tálcán kínálják a vágyát, a Mérleg rájön, hogy megtalálta a Nagy Ő-t
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint megkapják a csillagjegyek a vágyott lehetőségeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Szeretnél egy kicsit kitűnni a tömegből? Meg akarod mutatni, mennyire átlagon felüli vagy? Ma ihletet kapsz ahhoz, hogy ezt megtehesd. Azért óvakodj a külsődet érintő drasztikus változtatásoktól, nehogy később megbánd őket!

Bika

Ez egy új ciklus kezdete, a Bika. A következő napokban új problémák merülnek fel. Lehet, hogy újra kell gondolnod bizonyos elveket, amikhez eddig ragaszkodtál a kapcsolataidban. Ha jobban belegondolsz: már megváltozott a gondolkodásod.

Ikrek

Ez egy kellemes nap, Ikrek. A csillagok azt jósolják, hogy tele leszel energiával, és ötletekkel. Kész vagy hirtelen fejest ugrani a lakásfelújításba, vagy éppen a karrierváltásba, és hihetetlenül lelkesnek bizonyulsz. Azért előtte gondold át a terveidet!

Rák

Készen állsz, Rák? Több új emberrel ismerkedhetsz ma meg, valamint izgalmas szakmai lehetőségek merülnek fel. Hirtelen az életed felpörög, és már nem érzed olyan egyhangúnak vagy sivárnak.

Oroszlán

Sokat gondolkodsz azon, hogy munkahelyet, esetleg szakmát váltasz vagy külföldre költözöl. Még az is lehet: már ma felkínálhatnak neked egy izgalmas lehetőséget. Mielőtt bármit is döntenél, érdemes lehet beszélned valakivel, aki közel áll hozzád.

Szűz

Új szél fúj a kapcsolataidban, Szűz, és valószínűleg nem fogod nagyon sajnálni! A bolygók felsorakoznak, hogy új kezdeteket indítsanak el az életedben. Nem félsz szakítani a mérgező barátokkal - akár a partnereddel - , és új kapcsolatokba belevágni.

Mérleg

A mai nap a változás magvait tartogatja a szerelmi életében, kedves Mérleg. Mától minden más lesz a párkapcsolatodban. Biztos leszel abban, hogy ő az, akit a sors is neked szánt. Az egyedülállók pedig egy ismerősük révén találkozhatnak a leendő kedvesükkel.

Skorpió

Igazi társasági pillangó leszel ma. Élénk beszélgetéseket folytathatsz a munkahelyeden, majd délután a barátokkal is. Vidám, és bájos természetednek köszönhetően akár új barátokra is szert tehetsz.

Nyilas

Szeretsz új ötletekkel kísérletezni, és új emberekkel megismerkedni. Erre ma már bőven lesz is lehetőséged! Nemcsak új barátokra tehetsz szert, de akár partnerekre is, amennyiben üzlettel foglalkozol.

Bak

Sikerül egy nagyon egyedi ötlettel előrukkolni az otthonodban. A család, de legalábbis a szerelmed is vevő lesz rá, így délután beszerezhetitek a szükséges eszközöket, és még csinosabbá, kellemesebbé tehetitek az otthonotokat.

Vízöntő

A mai napon minden a szerelemről szól. A párban élők számíthatnak a meghitt romantikázásra, és a meglepetésekkel teli beszélgetésekre. Ha egyedülálló vagy, egy szokatlanul érdekes új emberrel ismerkedhetsz meg.

Halak

Az elmúlt hetekben átélt érzelmi viharok után a ma kezdődő időszak meglehetősen megnyugtató lesz. Használd ki ezt a simább, nyugodtabb időszakot, hogy újra rátalálj az érzelmi harmóniára, és ezzel rálépj a gyógyulás útjára.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves