Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 29.: Az Oroszlán titkos viszonyba keveredik, a Baktól egy karnyújtásnyira van a siker

2023. június 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. június 29.: Az Oroszlán titkos viszonyba keveredik, a Baktól egy karnyújtásnyira van a siker
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint leckét kapnak a csillagjegyek, és a cél az, hogy megbízzanak az univerzumban. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy barát elvesztése álruhás áldás lehet. Engedd el azt azokat a kapcsolatokat, amik már nem szolgálnak téged. Ezzel együtt egy új barát lép a színre. Bízz az univerzum tervében, ami gondoskodik számodra a megfelelő társaságról.

Bika

Nem voltak működőképesek vagy biztonságosak a terveid, ezért kell most kerülő utat tenned. Ne aggódj, a csillagok gondoskodnak arról, hogy eljuss oda, ahová kell. Néha egészen váratlan módon érhetünk el sikert.

Ikrek

A munkahelyi helyzeted nem tűnik túl fényesnek. Olyan érzésed van, mintha megállt volna az idő. Maradj koncentrált és türelmes. Ne aggódj, végül megjutalmazzák az erőfeszítéseidet és előléptetnek.

Rák

Lehet, nehezen hiszed el, kedves Rák, de a jelenlegi gondjaid egy jobb élet irányába terelnek. Fogadd el a kihívásokat a növekedés ugródeszkájaként. Bízz a jó sorsodban és abban, hogy az univerzumnak nagy terve van veled.

Oroszlán

Ma óriási lesz a kísértés, hogy belegabalyodj egy titkos viszonyba. Valószínűleg már régóta izzik köztetek a levegő, és a mai napon történhet valami, ami után már nem bírtok ellenállni a vágynak.

Szűz

Ha elveszíted valakiben a hitedet, akkor visszanyerheted az önmagadba vetett hitet. Bízz az ösztöneidben, és engedd el a mérgező személyeket és helyzeteket. Hatalmas lépést teszel ma egy jobb élet irányába.

Mérleg

Nem ártana jobban odafigyelned az egészségedre. Részesítsd előnyben az öngondoskodást. Ha pedig már kellemetlen tüneteket tapasztalsz, mielőbb keresd fel az orvosodat, és ne várd meg, amíg lerobbansz.

Skorpió

Valamit fel kellene adnod a nagyobb cél érdekében. Most nem kerülheted el azt, hogy áldozatot kelljen hoznod. Ne aggódj, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de talán sokkal több időt és energiát kell most áldoznod a sikerért.

Nyilas

A mai napon komoly fejlődésen mehetsz keresztül. Hirtelen sokkal érettebbnek és bölcsebbnek fogod érezni magad, így teljesen másképp látod majd a helyzetedet is, és készen állsz meghozni pár fontos döntést.

Bak

Jó helyen vagy, jó időben. Bízz az univerzumban, és ragadd meg a lehetőségeket. A siker egy karnyújtásnyira van, szóval hajrá Bak, ma nem szabad hátradőlnöd!

Vízöntő

Túl sok dologgal próbálsz egyszerre egyensúlyozni. Engedd el azt, ami sok, amire valójában nincs szükséged, és nem fontos. Egyből megtalálod a békét, és könnyebb lesz az életed.

Halak

Nagy szükséged van ma arra, hogy kiöntsd valakinek a szívedet, Halak. Fordulj bizalommal a legjobb barátodhoz vagy a párodhoz, és ne cipeld tovább a terheidet, és ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves