Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 26.: A Bikát összehozza a sors egy gyerekkori barátjával, a Szüzet ma sztárolni fogja a környezete

2023. június 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. június 26.: A Bikát összehozza a sors egy gyerekkori barátjával, a Szüzet ma sztárolni fogja a környezete
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma megváltozik a csillagjegyek gondolkodásmódja. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Légy megértőbb másokkal, tartsd tiszteletben az érzéseiket, és hagyj teret nekik lélegezni. Addig is egyengesd a saját utadat, és tudd, ma olyanokkal ismerkedhetsz meg, akik előmozdíthatják a karrierrel kapcsolatos ambícióidat. 

Bika

Gondolj a régi időkre és azokra az emberekre, akikkel szoros kapcsolataid voltak, Bika. A legszebb ebben az, hogy ma váratlanul megidézhetsz valakit a múltadból, aki gyerekkorodban sokat jelentett. 

Ikrek

Vegyél fel egy befelé irányuló attitűdöt, és nézd meg, mit tanulhatsz meg, ha ráhangolódsz mások finom üzeneteire, amiket nem mernek nyíltan kimondani. Persze, akadhatnak fájó visszajelzések, de rengeteg az építő kritika is. 

Rák

Ne légy pesszimista, kedves Rák! A rossz helyett a jót nézd. Azzal, hogy fenntartod a negatív álláspontot egy bizonyos dologgal kapcsolatban, csak növeled a problémát.  

Oroszlán

Sokan az egész felnőtt életüket azzal töltik, hogy próbálják felfedezni az igazi énjüket, Oroszlán. Amennyiben ma elkezdesz ennek a mélyére ásni, megtudhatod, ki vagy akkor, ha nem hagyod, hogy a szüleid mondják meg, vagy a környezeted befolyásoljon

Szűz

Olyan vagy, mint egy varázsló, akinek megvan az ereje életre kelteni az álmokat. Mutasd meg másoknak is, hogyan működik ez, és egy halom csodálóra teszel szert.  Akkora sikered lehet, hogy fontolóra veszed a karrierváltást.

Mérleg

Nincs rosszabb az utolsó pillanatban megjelenő problémáknál, ugye? Koncentrálj egy fontos közelgő eseményre, vagy egy projekt befejezésére, és tekintsd át a részleteket, így talán elkerülheted a felmerülő nehézségeket.  

Skorpió

Vedd elő ma az érzelmesebb oldaladat! Érzékenyen közelíts minden emberhez és helyzethez. Olyan dolgok jutnak így a tudomásodra, amik megváltoztatják a gondolkodásmódodat, és ennek köszönhetően a jövődet is.

Nyilas

Lassíts ma a tempón. Ez egy olyan nap, amikor hátra kell dőlni, figyelni, és elmélkedni. Elméd száz különböző irányba járhat, és még nem tudod, hogy melyik utat válaszd, szóval, van min töprengeni.  

Bak

Az ösztöneid ma különösen erősek, Bak. Ez egy kiváló nap arra, hogy elmondd a véleményedet. Valószínűleg már jó ideje a háttérben ülsz, és csendben figyeled a dolgokat. Épp itt az ideje kilépni az árnyékból! 

Vízöntő

Ma nem mennek jól a dolgok. Fennáll a konfliktus lehetősége, ráadásul kicsit elveszettnek érezheted magad. Sokkal jobban átvészelheted ezt a napot, ha minden helyzetet a másik szemszögéből közelítesz meg. 

Halak

A mai bizonyos szempontból a számvetés napja, Halak. Valószínűleg felbukkannak olyan helyzetek, amiknek minden egyes részletet elemezni kell, és ennek köszönhetően fontos felfedezéseket tehetsz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves