Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RÁK HAVA

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a Rák havában

2023. június 21.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Rák hava
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a Rák havában
© Shutterstock

A Rák hava arra késztet három csillagjegyet, hogy ne érjék be kevesebbel, és megjön a bátorságuk, valami az kozmikus támogatás is ahhoz, hogy változtassanak az életükön.


Ahogy a társasági, kommunikatív Ikrek szezon véget ér, átlépünk a szentimentális, intuitív Rák havába június 21-én, ami egészen július 22-ig tart. A Hold által uralt jegy segít a hónapban megismerni a saját érzéseidet, kapcsolatba kerülni a vágyaiddal, valamint a szeretteiddel. Ez a 3 csillagjegy pedig készüljön arra, hogy jelentősen vagy akár teljesen megváltozhat az élete a következő hetekben:

Rák

Végre beköszöntött a szezonod, kedves Rák! Az előtted álló hetekben egy olyan belső utazás veszi számodra kezdetét, aminek a végére minden megváltozik. Felfedezed önmagadat, az igazi vágyaidat, begyógyítod a lelki sebeidet, és mindeközben nemcsak te magad változol meg, hanem a kapcsolataid is átalakulnak. Néhány véget ér, de ezzel együtt jó pár új is elkezdődik. Sőt, hasonló változás mehet végbe a munkahelyeddel kapcsolatban is: az aktuális (pozíciód) véget ér, és hamarosan egy új helyen (vagy poszton) kezdesz.

Szűz

Komoly változásokra számíthatsz a karrieredben. Meglehet, a jelenlegi helyeden előléptetnek, ami persze fizetésemelést is jelent. Ám az is megtörténhet, hogy inkább a magad ura leszel, és saját vállalkozást indítasz, esetleg valakivel belevágsz egy közös üzletbe. Megnyílik előtted a bőség kapuja, és rengeteg lehetőséged lesz kimagasló sikert elérni, valamint jelentős bevételhez jutni. Ám ehhez arra is szükség van, hogy ki merj lépni a komfortzónádból.

Vízöntő

Nem sok minden marad a régiben a következő hetekben, Vízöntő, mivel forradalmasítani készülsz az életedet. Életmódot váltasz, hogy testi és lelki szinten egyaránt is egészségesebb legyél. Lépéseket teszel a vágyott jövő irányába, munkahelyet válthatsz, és attól sem zárkózol el, hogy külföldre költözz. Mindeközben olyan belső utazáson mész keresztül, aminek a végére te magad is megváltozol. Amennyiben párban élő vagy, tudd: a szerelmi életed is egy következő szintre lép.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves