Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 20.: Az Ikrek ajándékot kap, a Bak és a párja, ma nem akármire készül

2023. június 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. június 20.: Az Ikrek ajándékot kap, a Bak és a párja, ma nem akármire készül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, hogy fókuszáljanak a jelenre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Légy boldog azzal, ahol most tartasz az életben. Élvezd a jelent, és érezd jól magad. Találd meg az örömödet ebben a napban, mert elhiheted, ma is kedveskedni fog neked a sors, csak észre kellene venned!

Bika

Beszélgess őszintén egy közeli barátoddal, akinek a jelenlétében önmagad lehetsz. Élvezd az igazi kapcsolatokból fakadó boldogságot. Beszélj gondolataidról, álmaidról és félelmeidről, és érezd, hogy megért téged.

Ikrek

A csillagok a te oldaladon állnak. Valaki nagyon nagylelkű lesz veled, és meglephet egy ajándékkal, vagy egy kirívó tettel. Egyszerűen csak fogadd el, és élvezd! Ne azon pörögj, hogy ezt majd „viszonoznod kell”.

Rák

Ne csak a munkából álljon az életed, kedves Rák. Csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek. Pihenj, élvezd a hobbidat, és űzd a szenvedélyeidet. Amikor örömöt szerzel magadnak, pozitivitást teremtesz, és békés egyensúlyt hozol létre az életedben.

Oroszlán

Néha jobban emlékszünk a régmúltra, mint arra, mi volt tegnap. De ne felejtsd el értékelni azokat a jó dolgokat, amik most történnek. Ne ragadj bele a múltba. Nagyon sok nagyszerű dolog vár rád, hogy felfedezd őket, és közben fejlődj!

Szűz

A szoros barátságok értékesek, de a szavak nem mindig elegendőek. Nézd meg, hogy barátaid tettekkel támasztják-e alá a szavaikat. Vedd körül magad olyan emberekkel Szűz, akik ki is mutatják az irántad való szeretetüket, megbecsülésüket.

Mérleg

Szeretnél előrébb lépni a karrieredben, de úgy érzed, a jelenlegi helyen erre nincs lehetőséged? Ne maradj csak azért, mert jól érzed magad, vagy mert félsz váltani. Ha többre vágysz, akkor tegyél is érte, és ne érd be kevesebbel.

Skorpió

Ma olyat olvashatsz, ami beindítja a fantáziádat, vagy meghozza valamihez a kedvedet. Talán szeretnél valami új dolgot tanulni, esetleg kipróbálni. Ne hagyd, hogy ez álmodozás szintjén maradjon, nézz szét, milyen lehetőségeid vannak!

Nyilas

Vigyázz a különleges bizalomra közted és szeretteid között. Légy kedves Nyilas, és hallgasd meg mások véleményét, vagy lelki bajait, illetve őrizd meg a titkaikat. Tartsd be az ígéreteidet, ami a bizalom, a szeretet, és a támogatás erős kötelékét hozza létre.

Bak

A pároddal együtt szerelmes hangulatban lesztek, és szeretnétek valami különleges, talán „őrültnek” tűnő dolgot tenni. Lehet, hogy hirtelen összeköltöztök vagy eljegyzitek egymást? Ma bármi megtörténhet veletek!

Vízöntő

Néha jó, ha van egy különleges nap, amikor bűntudat nélkül kényeztetheted a testedet és a lelkedet. Felejtsd el egy időre a szabályokat, és élvezd a finom ételeket, italokat, lepd meg magadat masszázzsal, vagy új élményekkel. Rád fér a sok munka mellett a kikapcsolódás is.

Halak

Jót tenne neked ma egy kis nosztalgia! Vedd elő a régi képeket, vagy találkozz a rég nem látott rokonokkal, barátokkal, és idézzétek fel együtt a múltat. Izgalmas érzéseket, és gondolatokat ébresztenének benned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves