Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

4 csillagjegy, aki pénzhez jut az Ikrek újhold idején

2023. június 18.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Ikrek újhold
4 csillagjegy, aki pénzhez jut az Ikrek újhold idején
© Shutterstock

Az Ikrek újhold négy csillagjegy segítségére siet azáltal, hogy többek között lehetőséget teremt nekik arra, hogy potyapénzhez jussanak.


Június 18-án újhold lesz az okos, intelligens, szociális és alkalmazkodóképes Ikrekben, kiemelve kommunikációt, valamint tudásra és céljainkra való törekvésünket. Nagyon szerencsésnek érezheti magát ez a 4 csillagjegy, mivel, ha hajlandók minimális erőfeszítést tenni: pénzhez juthatnak.

Bika

Valaki egy remek pénzszerzési lehetőséget kínálhat neked. Csak győződj meg arról: minden információ birtokában vagy, és ha biztonságosnak tűnik, vágj bele, mert most tényleg szupergyorsan juthatsz egy kis extra bevételhez. Ugyanez ez a helyzet akkor, ha a barátaid arra csábítanak, hogy legyen tétje a hétvégi kártyapartinak. A szerencse melletted áll, Bika!

Ikrek

Mivel a te jegyedben történik az újhold, itt a helyed, a szerencsések között, Ikrek! A hétvégén felkérhetnek téged egy munkára, ami azonnal fizet, vagy talán végre visszakapod a kölcsönt, amit adtál. Amennyiben dolgoznod kell, zsíros borravalót adnak neked a napokban. Elhiheted, az univerzum meg fogja oldani, hogy pénzhez juttasson téged.

Szűz

Azt gondolnád, hogy szívességet teszel az egyik barátodnak, ismerősödnek, ő viszont pénzzel hálálhatja meg azt. Nyugodtan fogadd el, hiszen a sors is így akarja! Ezenkívül érdemes lenne szétnézned az otthonodban meg a padlásodon, mert olyan dolgokra bukkanhatsz, amik sok pénzt érhetnek, de legalábbis nincs rá szükséged rájuk, és rövid időn belül eladhatnád őket.

Halak

Nagyon jó híreket kapsz a hétvégén, Halak! Talán előléptetnek, és ezzel együtt fizetésemelést kapsz. Az is lehet, hogy egy rokonodat éri utol a szerencse, és ez közvetlenül téged is érint, mert veled is megosztja a nyereményét. A művészeknek megéri meghirdetniük a neten a festményüket, vagy a kézzel készített vázájukat, mivel fénysebességgel lecsaphatnak rájuk.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves