Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 5.: A Baknak újra kell terveznie az életét, a Halaknak ez lesz a hét legszerencsésebb napja  

2023. július 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. július 5.: A Baknak újra kell terveznie az életét, a Halaknak ez lesz a hét legszerencsésebb napja  
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma hirtelen észbe kapnak a csillagjegyek, hogy valamit meg kell tenniük. Mutatjuk a napi horoszkópot

Kos 

Vedd elő az érzékenyebb oldaladat. Minél inkább hajlandó vagy megosztani másokkal, annál jobban fogod érezni magadat, és a környezeted is hálás lesz azért, hogy jobban beengeded őket a lelkivilágodba.  

Bika 

Ma minden jól alakul mindaddig, amíg a minimálisra tudod csökkenteni a drámát. Bármilyen akadályt átugorhatsz, szóval ne aggódj semmi miatt. Egyedül arra ügyelj, hogy figyelj oda a részletekre, és tervezd meg a következő nagy lépésedet. 

Ikrek

Lehet, hogy elég kijózanító módon, de le kell ereszkedned a földre, Ikrek. Valószínűleg megfeledkeztél egy nagyon fontos dologról, amivel mindenképpen foglalkoznod kellene.

Rák 

Az a szuperképességed, hogy képes vagy minden helyzetet megérteni. Ez ma is jól fog jönni, mert segítened kell egy barátodnak abban, hogy jobban megértse azt, ami történik vele.  

Oroszlán

Ne mondj olyat valakiről a háta mögött, amit nem akarnál elmondani, ha az illető közvetlenül melletted állna, kedves Oroszlán. Eljuthat az érintetthez, amit mondanál róla, és sokkal jobban megbánthatod, mint azt gondolnád. 

Szűz

Ha döntésekről van szó, Szűz, ma tedd azt, ami a legjobb neked. Ne érezd úgy, hogy bizonyos feladatokat csak egy múltbeli helyzet miatti bűntudat miatt kell megtenned. Azért csinálj dolgokat, mert meg akarod tenni őket, ne azért, mert kötelességednek érzed. 

Mérleg 

Ideje kiszakadni az elmúlt napok gyors tevékenységeiből, és visszavonulni egy csendesebb lelkiállapotba. Egy kicsit befelé kellene fordulnod, és elgondolkodni. Így nemcsak feltöltődhetnél, hanem fontos felismeréseket is tehetnél. 

Skorpió

Ez egy kiváló nap, amikor a gondolkodásod tiszta és érzelmeid stabilak. Használd ezt a szilárd lelkiállapotot, és fejezd ki magad őszintén. Az égiek ma gőzerővel támogatnak, és segítenek elérni célodat. 

Nyilas

Készíts részletes listát arról, hogy mit kell elvégezned fontossági sorrendben. Érdemes ma a részletorientált projekteket részesíteni előnyben, mert a szokásosnál sokkal türelmesebb és koncentráltabb vagy. 

Bak 

Ma minden a terveid szerint alakul. Egyszerűen nincs olyan dolog, amivel ne tudnál megbirkózni. Viszont olyan váratlan fordulatok történhetnek veled, amikre a legkevésbé számítasz, és újra kell tervezned az életedet. 

Vízöntő 

Nyugodtan mutasd meg a gyengéd, sebezhető oldaladat. Ne játszd meg magad olyannak, aki nem vagy. Vedd észre: nyugodtan lehetsz önmagad, mert mindenki úgy fogad el téged, ahogy vagy.  

Halak 

Ez a te napod, Halak, szóval ne engedd, hogy bárki elrontsa. Amihez csak hozzáérsz, az arannyá válik, és hihetetlenül szerencsés leszel. Kellemes meglepetésekre, örömteli fordulatokra számíthatsz.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves