Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Bak telihold

2023. július 03.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria bak telihold 4 csillagjegy
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Bak telihold
© Shutterstock

A Bak telihold új alapokra helyezi négy csillagjegy sorsát, akik ezáltal lehetőséget kapnak arra, hogy végre áloméletet élhessenek. 


Asztrológiai szempontból a Bak archetípusa szimbolizálja azt az alapot, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megszilárdítsuk életcélunkat, és lehetőséged megalapozni az anyagi helyzetünket, a karrierünket, és a magánéletünket. Ezekkel kapcsolatban számíthat sorsfordító változásokra ez a 4 csillagjegy, a július 3-ai Bak telihold időszakában:

Szűz

Végre felérsz a csúcsra, Szűz! Jó esély van arra, hogy a munkahelyeden előléptetnek, és akár anyagi jutalomban is részesülsz. Olyan pozíciót kínálhatnak fel, amilyenre mindig is vágytál. Másoknak viszont külföldön adódhat egy soha vissza nem térő lehetőség, amit érdemes lenne fontolóra venniük. A jegy szülöttei egy karnyújtásnyira vannak attól, hogy megvalósítsák az álmaikat.

Skorpió

A következő napok átgondolod az egész életedet, és ennek hatására úgy dönthetsz: ideje változtatnod. Kész vagy feladni a régi életedet egy sokkal jobbért. Ezzel együtt figyeld meg, hogy befutnak a lehetőségek is. Nagy az esélye váratlan utazásnak, kirándulásnak, ami során megtalálhatod az életed értelmét. Ha elindulsz ezen az úton, hamarosan a Nagy Ő-vel is megismerkedhetsz.

Bak

Készülj kedves Bak, hiszen ez a te időszakod! Kívánj bátran valamit, mert a csillagok most összefognak azért, hogy teljesítsék a vágyaidat. A hangsúly most főleg a szerelmi életeden van, szóval ne lepődj meg, ha a kedvesed váratlanul előáll az összeköltözés, a házasság vagy a gyerekvállalás ötletével, még akkor is, ha egyébként nem is nyitott rá.

Halak

A következő napokban megismerkedhetsz valakivel, aki segíthet közelebb kerülni a vágyaidhoz, sőt: az egész életedet megváltoztathatja. Éppen ezért érdemes elmenni a baráti találkozókra, a rendezvényekre, a különböző összejövetelekre, mert nem tudhatod, hol bukkansz rá arra a személyre, aki valamilyen módon megadhatja neked mindazt, amire vágysz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves