Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 27.: A Skorpiót meghódítja egy tehetős férfi, a Halak háromszorosan kapja vissza azt a sok jót, amit másoknak adott

2023. július 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. július 27.: A Skorpiót meghódítja egy tehetős férfi, a Halak háromszorosan kapja vissza azt a sok jót, amit másoknak adott
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a Skorpió Hold előhozza a csillagjegyekből az empatát, a kalandort, miközben értékes leckével gazdagodnak a nap folyamán! Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Akkor lehetsz a legeredményesebb, ha társulsz másokkal, és elfogadod azt, amit adnak. Ettől még nem leszel kevesebb vagy gyengébb. Fogadd el a segítséget, a váratlan ajándékokat, amiket a nap folyamán kapsz.

Bika

Ápolásra szorul néhány kapcsolatod, kedves Bika. Ne félj megosztani velük az érzéseidet, és akár elmondani nekik, mennyit jelentenek számodra. Ezzel nem a gyengeségedet mutatod ki, hanem így fűzöd szorosabbra a köteléket köztetek.

Ikrek

Új élményekre vágysz, talán még új barátokra is. A nap lehetőséget teremt arra, hogy megvalósíthasd a vágyaidat. Merd követni a jeleket, és mikor eljön az ideje, ne félj kapcsolatot létesíteni azokkal, akiket a sors küldött.

Rák

A Hold a Skorpióban felerősíti az együttérző oldaladat, és egyúttal érzelmesebbnek érezheted magad. Szeretnéd kifejezni az érzéseidet a szeretteidnek, és pontosan ezt is kellene tenned, mert ez lehetőséget ad a kapcsolatok elmélyítéséhez.

Oroszlán

Figyelemre vágysz, és élvezed is, mikor megkapod. De vedd észre, hogy a környezetedben néhány embernek nagyobb szüksége lenne a reflektorfényre. Segíts nekik felemelkedni, és figyeld meg: ettől az önzetlenségtől leszel még ragyogóbb mások szemében.

Szűz

Híresen ura vagy az életednek, és mindent alaposan kielemzel és megszervezel.  De el kellene engedned annak szükségességét, hogy életed minden területét mikromenedzselned, mert így nem hagysz lehetőséget a sorsnak, hogy meglepjen.

Mérleg

Nagyon szeretnél mindenkinek a kedvében járni Mérleg, de ez szinte lehetetlen, és nem is kell. Ne riadj vissza attól, hogy olyan döntéseket hozz, amikkel elsősorban te jársz jól. Ha mindenáron mások kedvében akarsz járni, megint te húzod a rövidebbet.

Skorpió

Mivel a Hold a jegyedben van, a személyes vonzerőd felerősödik, és mágnesként kezded vonzani az embereket. Ma több férfi is bepróbálkozhat nálad, de csak egy lesz az, aki igazán megfog, és nemcsak sármos, hanem valószínűleg tehetős is.

Nyilas

Egy kissé nyugtalan lehet a kalandvágyó szellemed. A lelked mélyén szabadságra és új élményekre vágysz. Ha ma azonnal nem is mehetsz egy nagy utazásra, legalább tervezd meg, és iktasd be a hétvégére.

Bak

Sikerre és elismerésre vágysz. Légy szorgalmas, és kitartó, de ne felejtsd el megtalálni az egyensúlyt a céljaid elérése és aközött, hogy időt szakítasz arra, amire a lelked vágyik. Nem sokat ér a siker, ha közben kiégsz.

Vízöntő

Nagyon szeretnél mások segítségére lenni, és jobb hellyé tenni ezt a világot, de közben hajlamos vagy megfeledkezni a saját szükségleteidről. Nincs abban semmi rossz, ha közben magadról is gondoskodsz.

Halak

Mivel a Hold a Skorpióban van, fokozódik az empátiád a környezeteddel szemben. A kedvességed most határtalannak tűnik. A jó hír az, hogy mindaz, amit ma adsz másoknak, azt háromszorosan kaphatod vissza a sorstól.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves