Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, aki még júliusban megtalálja az igaz szerelmet

2023. július 24.

1 perc olvasás

ELLE

szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy júliusi horoszkóp
3 csillagjegy, aki még júliusban megtalálja az igaz szerelmet
© Shutterstock

3 csillagjegy számára jó híreket ígér a szerelmi horoszkóp!


Mindjárt vége a júliusnak, de előtte eláruljuk, hogy kik azok, akiknek még nagyon nagy esélyük van rá, hogy megtalálják az igaz szerelmet a napokban. 3 csillagjegy számára a horoszkóp azt üzeni, hogy legyenek résen, mert lehet, hogy a Nagy Ő hamarosan bekopogtat az ajón.

Rák

Remek időszak elé nézel! Ez azt is jelenti, hogy hamarosan a baráti társaságodon keresztül megismersz valakit, aki rögtön levesz majd a lábadról, és teljesen más lesz vele, mint az eddigi párkapcsolataidban. Könnyen lehet, hogy nagyon gyorsan fognak történni az események köztetek, de mindketten azt érzitek, hogy most révbe értetek.

Szűz

Nem keresed a szerelmet, de mégis a legváratlanabb helyzetben fog rád találni. Az is lehet, hogy egy utazásod során találkozol valakivel, akivel azonnal érzed azt a bizonyos szikrát. Ne félj az érzéseidtől, mert lehetséges, hogy tényleg egy nagyon értékes emberre bukkantál, akivel hosszútávon gondolkozhatsz! 

Skorpió

Egy régi szerelem köszönt vissza az életedbe, de hamar rájössz, hogy mindketten rengeteget változtatok az elmúlt években. Ez egy előny lesz az újrakezdésben, ugyanis sok olyan tulajdonságtól, szokástól szabadultatok meg, ami régen idegesítő volt a másikban. Itt az esély, hogy másodjára jobban csináljátok. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves