Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 21.: A Bak találkozik egy rokon lélekkel, a Vízöntőből előbújik a látnok

2023. július 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. július 21.: A Bak találkozik egy rokon lélekkel, a Vízöntőből előbújik a látnok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint felébred a tettvágy a csillagjegyekben, hogy változtassanak az életükön. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Lehet, hogy az élet egy utazás, de ma az eredmények azok, amikre vágysz. Sokat is töprengsz azon, hogyan lehetnél hatékonyabb, és érhetnél el könnyű, gyors sikereket. Vitasd meg az elképzeléseidet egy közeli ismerősöddel, aki segít válaszokat találni!

Bika

Nincs olyan helyzet, amivel ne birkóznál meg, és ezt a környezeted is tudja. De ma arra jöhetsz rá: folyton mások gondjait oldod meg. Mikor fogod végre megvalósítani a saját vágyaidat? Ez pedig jelentős változásokhoz vezethet!

Ikrek

Vannak álmaid, mégsem teszel a megvalósulásukért. Legalábbis eddig, mert most végigsöpör rajtad egy kozmikus hullám, aminek köszönhetően elszánhatod magad, hogy megváltoztatod az életedet, és megvalósítod a vágyaidat.

Rák

Nagyon érzékeny vagy a környezeted lelki világára, de ma összpontosíts a saját érzelmi jólétére. Csinálj olyan dolgokat, amik ellazítják az elmédet és a testedet, és amitől igazán jól érzed magad. Ne felejtsd el gyakorolni az öngondoskodást, mert úgy nem tudsz segíteni másoknak, ha kiégsz!

Oroszlán

Úgy érzed, az élet túl rövid ahhoz, hogy kicsiben játssz. Készen állsz a szintlépésre. Tervezd meg az 5, 10 és 15 éves élettervedet, beleértve a szakmai céljaidat is. Ma megtalálhatod a sikerhez vezető utat.

Szűz

Ma ragyogsz, Szűz. Maradj nyugodt és összeszedett, függetlenül attól, hogy mit tartogat a nap. A Hold a jegyedben jár, és elemedben vagy. Ez az önreflexió és az elhatározás ideje, mert vannak céljaid, amiket el szeretnél érni, és ha nem ülsz a babérjaidon, közelebb kerülhetsz hozzájuk.

Mérleg

Nagyon sokat adtál magadból ezen a héten, és most egy kicsit elfáradtál. Fel kell töltened a testi-lelki energiaraktáraidat ahhoz, hogy újra a régi önmagad lehess. Állítsd helyre az egyensúlyt az életedben és a kapcsolataidban.

Skorpió

Úgy érzed, ideje elengedni mindazt, ami nem szolgál. Szeretnéd, ha az életedben sokkal hatékonyabbá és könnyebbé válnának a dolgok. Összpontosíts az önfejlesztésre, és rövid időn belül sikert érhetsz el.

Nyilas

Olyan érzésed van, mintha a sors szép lassan kihúzni a lábad alól a talajt. Éppen ezért érdemes ma időt szánni arra, hogy alaposan átgondold, mit szeretnél, majd a régi módszereket elengedve, új eszközök segítségével lépéseket tenni a vágyaid megvalósításáért.

Bak

Munkaközben vagy legalábbis a nap folyamán megismerkedhetsz egy idegennel, aki azonnal szimpatikus lesz, mivel nagyon hasonlóan gondolkodtok, és inspirál téged. Olyan érzésed van, mintha már régről ismernéd, és felmerül benned: talán egy rokon lélek.

Vízöntő

Egyfajta látnok vagy, ezért az emberek gyakran kérik tőled, hogy segíts nekik megoldani a problémákat. Egyrészt rendkívül intuitív vagy, és szinte beléjük látsz. Nagyon jó tanácsokat tudsz adni nekik, mert látod, mit rontottak el, és mit kellene másképp tenniük a siker érdekében.

Halak

Azon gondolkozol, mi hiányzik életednek ebből a fejezetéből, és hogyan tudnál néhány fontos életmódbeli változtatást végrehajtani az érzelmi és intellektuális szükségleteid kielégítésének érdekében. Készen állsz egy új spirituális és érzelmi életmód kialakítására.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves