Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akinek új fejezet kezdődik az életében júliusban

2023. július 10.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek új fejezet kezdődik az életében júliusban
© Shutterstock

3 csillagjegy fontos változásokra számíthat! 


Még 21 nap van vissza a júliusból, de a horoszkóp szerint 3 csillagjegy életében új fejezet fog kezdődni. Lehet, hogy egy-két lezárás szomorú lesz, de ez kell ahhoz, hogy az újat és a jobbat beengedhessük az életünkbe. Mutatjuk, mit üzen az asztrológia! 

Kos

Nagy napok elé nézel kedves Kos! A karrieredben hatalmas változás fog jönni, de először hezitálsz, mert a jelenlegi helyeden is jól érzed magad. Azonban most egy olyan ajánlatot kapsz, ami hatalmas szakmai előrelépést jelent, és bizony anyagilag is jelentős a különbség. Érthető, hogy nehéz döntés, de a legjobb, ha a szívedre hallgatsz, és arra gondolsz, hogy mindent az álmaidért teszel.

Bika

Egy olyan kapcsolatot fogsz lezárni, amiről hosszú ideje érzed, hogy nem épít. Nem feltéltenül szerelmi ügyről van szó, lehetséges, hogy egy régi barát, akivel már nem vagytok egy hullámhosszon. A saját érdekedben azonban jobb békésen elbúcsúzni egymástól. Meglátod, hogy amikor kizárod a toxikus embereket az életedből, utána hirtelen rengeteg jó és öröm jöhet, sőt megismerhetsz valakit még júliusban, aki teljesen le fog venni a lábadról.

Oroszlán

Nagy változásokon mész keresztül kedves Oroszlán. Hosszú ideje azt érezted, hogy nem találod a helyedet, de csak most kezdtél el lényegesen változtatni a gondolkodásmódodon, és magadat előtérbe helyezni. Egy nagy utazás várhat rád, ami spontán jöhet, de olyan lesz, amire szükséged lesz, és a lelkednek rendkívül jót fog tenni. A hazatérésed után talán sok mindent elengedsz, de még több mindent hagysz majd, hogy jöjjön és sodorjon az árral. Remek pillanatok várnak rád!

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves