Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RÁK ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek valóra váltja az álmát a Rák újhold

2023. július 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Rák újhold
4 csillagjegy, akinek valóra váltja az álmát a Rák újhold
© Shutterstock

A Rák újhold hatalmas meglepetéseket tartogat négy csillagjegy számára, amitől majd kiugranak a bőrükből.


A július 17-ei Rák újhold arra emlékeztet, hogy az érzelmeink képesek megváltoztatni a saját életünk, és a körülöttünk lévők életet. Ezzel együtt megnövekszik az intuícióink is, amit érdemes követni, hiszen segítségünkre lehet vágyaink megvalósításában. Mutatjuk azt a 4 csillagjegyet, akik csodás időszak elé néznek:

Bika

Készen állsz az új kezdetekre, Bika? Ugyanis az újhold ezt ígéri neked. Amennyiben hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, egy nem mindennapi kaland kezdődik el az életedben. A sors tálcán kínálja fel a legnagyobb álmaidat, de neked kell kinyújtani érte a kezedet. Pályázd meg az álommelót, vagy foglald le a hihetetlenül olcsó repülőjegyet oda, ahová mindig is el szerettél volna jutni. Most egyedül te gáncsolhatod el magadat az vágyaid felé vezető úton.

Rák

Rád vetül a reflektorfény a következő napokban kedves Rák, hiszen a te jegyedben történik az újhold. Nehéz és göröngyös út áll mögötted, megérdemled a vágyott beteljesülést. Éppen ezért van nagy esély arra, hogy a kedvesed megkéri a kezedet, vagy végre megfogan a gyerek, akire régóta vártok. Leginkább a szerelemmel, családdal kapcsolatos vágyak élveznek most előnyt nálad, így ha egyedülálló vagy készülj, mert hamarosan megismered a Nagy Ő-t.

Oroszlán

Engedd el magad, és hagyd, hogy az univerzum átvegye az irányítást az életedben. Lezárást, új kezdeteket, és gyógyulást hoz neked ez az időszak, sőt: egy nagy vágyad megvalósulását is. Leginkább a karrier és anyagiak tekintetében bizonyulsz most szerencsésnek, ami azt jelenti: felkínálhatják neked álmaid munkáját, a vágyott előléptetést, de most akár ingatlaneladásból vagy nyereménynek köszönhetően jelentős pénzösszeg is ütheti a markodat.

Skorpió

Mivel a testvérjegyedben, a Rákban zajlik az újhold, te sem maradsz ki a jóból! Ez az újhold lehetőséget teremt a hosszú távú céljaid megvalósítására, és az életed megváltoztatására. Szóval, ha az a nagy álmod, hogy elismert festő legyél, vagy körutazást tegyél Ázsiában, esetleg találkozz egy nagy guruval Indiában, akkor eljött a te időd. Most semmi sem lehetetlen számodra, csak annyit kell tenned, hogy élsz azokkal a lehetőségekkel, amiket a sors kínál.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves