Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 18.: A Mérleg álma megvalósul, a Skorpió véghez viszi a lehetetlent

2023. július 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. július 18.: A Mérleg álma megvalósul, a Skorpió véghez viszi a lehetetlent
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint mások gondjainak megoldásával foglalkoznak a csillagjegyek, és izgalmas beszélgetéseket folytatnak. Mutatjuk a napi horoszkópot

Kos

Felerősödik benned a környezeted szükségletei iránti fokozott érzékenység, Kos. Meghallgatod a depressziós barátoknak, vagy épp segítséget nyújthatsz a rokonoknak a problémáik megoldásában. Biztos lehetsz abban, hogy erőfeszítéseid nem maradnak megbecsülés nélkül.

Bika

Számíts arra, hogy ma a barátaid és családtagjaid szükségleteit helyezed előtérbe. Ez nagyon szép tőled, csak ne ess túlzásokba, mert akkor könnyen kizsákmányolva érezheted magad.

Ikrek

A mai nap a beszélgetések új ajtókat nyitnak meg előtted. Valakinek tetszeni fognak az ötleteid, másoknak szükségük van a tanácsodra, és olyanok is lesznek, akik felajánlják neked a barátságukat, esetleg a segítségüket.

Rák

Előfordulhat, hogy egy közeli barátodnak vagy családtagodnak anyagi gondjai vannak, és valamilyen formában a segítségedet kéri. Mivel különösen érzékeny vagy ma mások szükségleteire, eleget fogsz tenni a kérésének. Csak meg ne bánd!

Oroszlán

A felerősödött intuíciód érdekes beszélgetésekhez vezethet. Valósággal belelátsz mások gondolataiba, érzéseibe, és így könnyebben tudsz segíteni vagy tanácsot adni az illetőnek.

Szűz

Fokozott intuíciód és inspirációd alkotásra késztet. A szabadidőd nagyrészét valamilyen művészi tevékenységgel fogod tölteni, és rendesen meg fogsz lepődni az eredményen, hát még a környezeted!

Mérleg

A mai napon végre megvalósul egy régi nagy álmod, és rendkívül elégedett leszel. Ez arra késztet téged, hogy biztasd a barátaidat és szeretteidet is, hogy törekedjenek a saját álmaik megvalósítására.

Skorpió

Erősen motiváltnak érezheted magad, hogy megvalósíts valami olyat, amit mások lehetetlennek tartanak. A lehetetlen még soha nem állított meg, és valószínűleg most sem fog. Hajrá, Skorpió, ez a te napod!

Nyilas

Nagyon szeretnél új helyeket, kultúrákat felfedezni, és sokat töprengsz azon, milyen lehetőségeid vannak. Érdemes lenne ezt a barátaiddal megvitatnod, mert megtalálhatjátok a módját annak, hogy akár együtt utazhassatok pénztárcakímélő módon.

Bak

A bevétel növelésének lehetősége arra ösztönözhet, hogy több energiát fordíts a karrieredre. Sőt, most még a saját vállalkozás indításának a lehetősége is felmerül. Egyedül arra ügyelj a nagy pénzhajhászásban, hogy a családodra is maradjon időd.

Vízöntő

Vágysz az utazásra, esetleg egy távol élő barát meglátogatására. De ma még akár új barátra is szert tehetsz, ha elmész az összejövetelre, ahová meghívtak. A sors lehetőséget biztosít arra, hogy megvalósíthasd a vágyaidat.

Halak

Ma olyan lehetőségekről hallhatsz, amikkel növelheted jövedelmedet, kedves Halak, akár a jelenlegi a munkahelyeden, akár egy potenciális új helyen. De most az is lehet, hogy az ötletedből, hobbidból sikerül pénzt csinálnod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves