Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér a héten

2023. július 16.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy csillagjegyek szerencse zodiákus
3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér a héten

A következő hét sok izgalmat tartogat a csillagjegyeknek! 


Izgalmasan indul a hét a zodiákus tagjainak, lesznek, akik a szerelemben, míg mások a munkában lesznek szerencsések. Különleges időszak kezdődik ennek a három csillagjegynek az életében!

Bika

Nagyon jó időszak kezdődik az életedben, hiszen a szerelmi életed is kezd sínen lenni, és a családoddal is sok időt tudsz tölteni a következő hetekben. Az összejövetelek, mély beszélgetések sokat segítenek, hiszen az elmúlt időszakban kifejezetten stresszes voltál. Most ennek hivatalosan is búcsút inthetsz. Tele leszel energiával, így úgy érezheted, hogy a nyár hátralévő részében nincs semmi, ami megállíthatna. 

Nyilas

Az utóbbi időben kicsit távol kerültetek egymástól a partnereddel, ami a hangulatodon is nyomot hagyott. Szerencsére ennek az időszaknak vége, mivel több mély beszélgetésnek és pár közös programnak köszönhetően ismét közeledtek egymáshoz. A munkában szintén jó időszak kezdődik a számodra, a nehéz feladatokat is könnyedén megoldod, ha így haladsz, az sem kizárt, hogy hamarosan előléptetnek. 

Mérleg 

Végre rengeteg energiád van, amit szeretnél jól kihasználni. Sűrű időszak következik, de azért mindig lesz egy kis időd megállni, és gondolkozni a következő lépésen. Nagyon tudatos döntéseket hozol az élet minden területén, ez most a párkapcsolatodra is igaz. A jó döntések meghozzák majd az eredményeket, mivel hatalmas sikereket érhetsz el. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves