Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 9.: A Kos egy következő szintre lép a párjával, a Mérleg pénzügyi sikert ér el

2023. január 09.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. január 9.: A Kos egy következő szintre lép a párjával, a Mérleg pénzügyi sikert ér el
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint új barátra, üzleti partnerre vagy párra lelnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A legtöbb kapcsolatod ma pozitív irányt vesz, kedves Kos. Különösen a párkapcsolatod teljesedik ki, és talán már készen álltok a szerelmeddel egy következő szintre lépni. Nagyon boldognak és elégedettnek érezheted magadat a mai napon.

Bika

A szomszédokkal, testvérekkel vagy más rokonokkal fennálló kapcsolatok ma löketet kapnak, és megerősödnek. Illetve a mai napon létrejövő új kapcsolatok nagy sikereket ígérnek, legyenek üzleti, baráti vagy akár romantikus jellegűek.

Ikrek

Rendkívül szerencsés, és ezzel együtt sikeres leszel a munkádban. Ma megnyugvást kaphatsz afelől, hogy a szerencséd hosszú távra szól, és nemcsak a munkahelyeden vagy biztonságban, de az anyagi helyzeted is számottevően javul.

Rák

Ma is érnek sikeres és szerencsés helyzetek, aminek köszönhetően megnő az önbizalmad, és még néhány új embert is megismerhetsz, akik mind osztoznak a látásmódodban, és az érdeklődési körödben. Üzleti társulások, új barátságok jöhetnek létre, de akár a szerelem is rád találhat.

Oroszlán

A mai napon intuitív meglátásaid támadnak. Nyugodtan elmondhatod másoknak az új ötleteid, Oroszlán. Ne lepődj meg, ha azonnal vevők lesznek rájuk! Használd ki ezt a napot, és figyelj a megérzéseidre, és szerezz támogatókat!

Szűz

A mai egy nagyon mozgalmas, ugyanakkor tartalmas nap ígéretét mutatja. A vállalkozók és üzletemberek ma különösen sikeresek lehetnek, főleg, ha ötvözik az intuíciót a gyakorlatiassággal!

Mérleg

Újabb pénzügyi sikert könyvelhetsz el, és egyre jobban állsz anyagilag. Ez nagyon boldoggá fog tenni, és eloszlatja a bizonytalanságot az életedben. Most jó ötlet lehet pénzt megtakarítani vagy befektetni, hogy biztonságban érezd magad a jövőben.

Skorpió

Egy újabb célt érhetsz el, ami tovább fokozza az önbizalmadat. Az is lehet, hogy egy utazási lehetőség nyílik meg előtted, miközben egyre csak szélesítheted az ismeretségi körödet, előnyösebb kapcsolatokat építve.

Nyilas

Ma betekintést nyerhetsz abba, hogyan léphetsz előre a karrieredben. Ez az információ álmokon, hirtelen kinyilatkoztatásokon keresztül juthat el hozzád. Ne habozz akcióba lépni csak azért, mert szokatlan úton jutottál el hozzá, Nyilas!

Bak

Minden kapcsolatod különösen meleg és támogató lesz ma. Ez egy nagyszerű nap üzleti, baráti vagy romantikus kapcsolat kialakítására. A most létrejött üzleti kapcsolatok sikeresek és hosszú távúak lesznek.

Vízöntő

Minden nagyszerűen alakul a karrieredben, Vízöntő. Lehet, mindez túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, de biztos lehetsz benne: igaz. Az események között olyanok lehetnek, mint munkahelyváltás, előléptetés, fizetésemelés vagy más izgalmas lehetőség.

Halak

A hozzád közel állókkal folytatott beszélgetések új távlatokat nyitnak meg előtted. Még azt is fontolóra veszed, hogy a közeljövőben elutazz, és megismerj egy másik kultúrát, ami hatással lenne a személyes fejlődésedre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves