Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 30.: A Mérlegnek jól kezdődik a hete, a Nyilast örömteli meglepetés éri

2023. január 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. január 30.: A Mérlegnek jól kezdődik a hete, a Nyilast örömteli meglepetés éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint pénz, siker és meglepetések várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Váratlanul pénzhez juthatsz, és nyomban azon kezdesz töprengeni, mibe fektesd. Fontos, hogy ne kapkodd el a döntést! Meg fog jönni az a ragyogó ötlet, aminek köszönhetően akár még több pénzre tehetsz szert.

Bika

Egy új vállalkozás indításán gondolkodsz. Vedd fontolóra, hogy társulsz valakivel, mert úgy még eredményesebb lehetnél. Ma közelebb kerülhetsz azokhoz is, akik a legtöbbet jelentenek számodra – családtagokhoz, barátokhoz, a párodhoz.

Ikrek

Sok időt tölthetsz azzal, hogy különféle lehetőségeket mérlegelj társadalmi-anyagi helyzeted javítására. Az üzleti partnereid, de a kollégáid is inspiráló hatással lesznek rád! Amennyiben egyedülálló vagy, ma megismerkedhetsz valakivel!

Rák

A szakmai sikereid az egekbe szöknek, és ezzel együtt az önbizalmad is. Sőt, a családdal, barátokkal, gyerekekkel és pároddal való kapcsolataid is javulnak. Úgy érzed, sínen vagy, végre ott tartasz az életben, ahol lenni szeretnél.

Oroszlán

Meglepő fejlemények történnek most az életedben, és sok látogatót, valamint boldogságot hozhatnak. Érdemes részt venned a társasági eseményen, amire hívnak, hogy ne maradj ki a jóból!

Szűz

Néhány csodálatos esemény történhet veled és az ismerőseiddel, Szűz. Lehet, új emberekkel ismerkedsz meg, akik a közeledben élnek. Az is megeshet, hogy vállalkozást indít valaki, és szeretné, ha részt vennél benne.

Mérleg

Ez a te napod, Mérleg! Sikeres és  szerencsés leszel. Minden összejön, amire csak vágysz. Nagyon boldog vagy ma, de nem is csoda, mert váratlanul pénzhez is juthatsz, és még új barátokra is szert tehetsz.

Skorpió

Nagyon boldog vagy, és élvezed a sikeredet. Ma végre olyan ajtók is megnyílnak előtted, amiknek a segítségével elérheted azokat a vágyaidat, amiket nem sikerült korábban. Mindeközben pedig virágzik a szerelmi életed!

Nyilas

Végre arra koncentrálhatsz, amit igazán szeretsz, és kielégítheted a spirituális vagy művészi érdeklődésedet. Ezzel kapcsolatban néhány  meglepetést tartogathat számodra a mai nap, Nyilas.

Bak

A jó barátok társasága ma bearanyozza a napodat. Sok időt töltötök együtt, és néhány apróbb kellemetlenségtől, kisebb balesettől eltekintve elégedett leszel ezzel a hétfővel.

Vízöntő

Újabb sikert könyvelhetsz el a pénzügyek vagy a karrier terén, és ez nagyon jót tesz az önbizalmadnak is. Igaz, előfordulhat egy-két kisebb összetűzés a környezetedben, de attól még ez egy csodálatos nap lesz!

Halak

A kemény munkádnak köszönhetően, végre eléred azt a szintet, amikor azt csinálhatod, amit szeretsz. Most már a figyelmedet a régi kedvteléseidre fordíthatod, vagy beiratkozhatsz a kiszemelt tanfolyamra, és képezheted magad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves