Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 26.: Az Ikreket egy toxikus barát kínozza, a Skorpiónál bővül a család

2023. január 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. január 26.: Az Ikreket egy toxikus barát kínozza, a Skorpiónál bővül a család
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma másokra kell támaszkodniuk a csillagjegyek, ha sikert szeretnének elérni. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Légy óvatos Kos, mert ma túl könnyen mondhatsz ki olyan dolgokat, amik kellemetlen következményeket vonnak maguk után. Az is fontos lenne, hogy senkit se  pletykálj ki a háta mögött, mert visszajuthat a fülébe, amit mondtál!

Bika

A munkájában ragaszkodj azokhoz a módszerekhez kedves Bika, amik már korábban is jól beváltak. Jobban teszed, ha nem ma kezdesz kísérletezgetni. Amennyiben a járt úton maradsz: nem kerül el a siker!

Ikrek

Az egyik barátod negatív megjegyzései csüggedést válthatnak ki belőled és rombolja az önbizalmadat. Jó lenne, ha fontolóra vennéd a kapcsolatotok sorsát. Vedd észre, hogy egy toxikus személlyel van dolgot.

Rák

Segítségre van szükséged, és minél gyorsabban felismered ezt, annál jobb. Ha időben felhívsz egy barátot vagy szakértőt, hamarabb megoldódhatnak a gondjaid, akár átmeneti nehézségről vagy komoly lelki problémáról legyen szó.

Oroszlán

Korlátozott erőforrásokkal látnak el munkahelyeden Oroszlán, ami eleinte megakadályoz abban, hogy ellásd a dolgodat. Ne izgulj, mert a nap végére lehetőséged lesz elvégezni a kapott feladatot, és lenyűgözöd a feletteseidet!

Szűz

Ma meg kell bíznod valakiben ahhoz, hogy áttörést érj el vagy sikeresen megoldj egy problémát. Ez a barát vagy rokon segíteni fog néhány döntő kérdés meghozatalában, ami jelentősen befolyásolja a jövődet.

Mérleg

Hosszú idő után ma végre megkönnyebbülsz, kedves Mérleg. Egy fontos hír dobja fel a napodat, amire régóta vártál. Ezenfelül a karrieredben beérnek az erőfeszítéseid, és ez akár azt is jelentheti, hogy plusz pénzhez jutsz.

Skorpió

Bővítsd a tevékenységi körödet a partnereddel azáltal, hogy közös kalandokra vállalkoztok. Rátok férne egy utazás, hobbi vagy más program, ami összehoz titeket. Azok, akik tartós kapcsolatban élnek, ma megvitathatják a családalapítás részleteit.

Nyilas

Ma minden apróság miatt képes vagy a körmödet rágni. Folyamatosan ideges vagy, túlgondolod a dolgokat, pedig nagyon egyszerűen is megoldhatnád őket. A nap legnagyobb meglepetése az, hogy találkozni fogsz valakivel, aki izgalmas karrierlehetőséget kínál számodra.

Bak

Már egy ideje fontolgatod otthonod felújítását vagy a kicsinosítását? Ez egy tökéletes nap ahhoz, hogy megtervezd és akár bele is vágj! Csak arra ügyelj, hogy megoszd az elképzeléseidet azokkal, akikkel együtt élsz!

Vízöntő

Úgy tűnik, valaki más is beférkőzött a szívedbe a párod mellé. Ma azzal töltöd a napot, hogy megpróbálod kideríteni, mennyire komolyak ezek az érzések. Tölts több időt a kedveseddel, mert ez is segíthet a döntésben!

Halak

Nagyon kreatívnak érzed magad, és készen állsz megvalósítani az elképzeléseidet. Azonban van benned egy nagyon erős félelem attól, hogy mások mit gondolnak és mondanak majd rólad, és ez visszatarthat. Ideje lenne végre önmagadnak megfelelni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves