Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 11.: A Bika partnere kifelé kacsintgat, az Oroszlán szája tátva marad

2023. január 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. január 11.: A Bika partnere kifelé kacsintgat, az Oroszlán szája tátva marad
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma learatják a babérokat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

pénzügyekben és a karrierben jelentős előrelépés várható ma. Remélhetőleg most már elégedett leszel, és visszaveszel kicsit a tempóból, ugyanis a szeretteid neheztelhetnek rád, amiért az utóbbi időben elhanyagoltad őket.

Bika

Nagy az esélye annak, hogy egy harmadik fél beleavatkozik a kapcsolatodba. Meglehet, a partnered is kifelé kacsintgat. Csak a határozott és őszinte fellépés segíthet elejét venni a veszekedésnek, és a kapcsolat végének.

Ikrek

Optimista, inspiráló egyéniség, és ma van az a nap, amikor erre a környezeted is rácsodálkozik. Végre meghallgatnak mások, és lehetőséged adódhat motivációs előadást tartani, vagy akár komolyabban is foglalkozni ezzel.

Rák

Tele vagy energiával, és készen állsz a kemény munkára. Pozitív energiáid áramlása másokra is hatással lesz, így a  csapatod minden tagjából kihozhatod a maximumot. Otthon viszont már nincs segítséged a mindennapokban, és ezen ma fel is húzod magad.

Oroszlán

A mai nap nem a legalkalmasabb új vagy régi kapcsolatok ápolására. Ehelyett inkább az önelemzésre fogsz fókuszálni. Mégis megzavarja a nyugalmadat egy régi barát, aki felhív vagy meglepetésszerűen meglátogat, és teljesen lesokkol.

Szűz

Jelentős időt és erőfeszítést áldoztál egy projektre, ami most kezd végre kifizetődni, kedves Szűz. Ha korábban valamivel kapcsolatban az utadban álltak az anyagiak, akkor ma zöld utat kaphatsz, és élvezheted a pénzedet.

Mérleg

Nyugtasd meg a pánikba esett belső énedet, hogy ne ijedjen meg a téged körülvevő problémáktól. Már csak azért se, mert ezek az ügyek triviálisak, és rövid időn belül megoldódnak. Inkább azt tervezd meg Mérleg, milyen pihenési formát választatsz délutánra!

Skorpió

A feszültség a nap előrehaladtával egyre csak nő. De ne add fel a terveidet, amíg célba nem érsz! Túl  sok forog kockán ahhoz, hogy mindent eldobj. Utána délután ereszd ki a gőzt a barátaiddal, és igyatok meg valamit!

Nyilas

Az utóbbi időben megnőttek a kiadásaidat, ezért azt javasolják a csillagjegyek, hogy fogd vissza őket, mert kellemetlenség érhet. Ráadásul ma történhet valami a családoddal vagy egy hozzád közel állóval kapcsolatban, ami nyugtalanságot kelthet benned.

Bak

Nagyon kalandvágyónak érzed magad, és eltökélt szándékod, hogy a saját fejed után menj. Puszta eltökéltséggel és az akaratod erejével le fogod győzni az összes előtted álló akadályt. Ma semmi sem állhat az utadba!

Vízöntő

Ez egy egészen egyedi nap számodra, mivel lehet, hogy először tudod összekapcsolni a szerelmet a spiritualitással, valószínűleg azért, mert érzed: megtaláltad a lelki társadat! Azok, akik mélyen szerelmesek, szeretnék a kapcsolatukat egyik következő szintre emelni.

Halak

Ma megkockáztathatod, hogy részt vegyél valamilyen játékban egy kis plusz jövedelem reményében. A szerencse a te oldaladon áll, szóval hajrá! Viszont a munkahelyeden olyan helyzetbe hozhatnak, amikor kénytelen leszel véleményt nyilvánítani, bármennyire is nem szeretnél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves