Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 7.: A Kosra romantikus este vár, a Bak olyat tehet, amit nagyon megbánhat

2023. február 07.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. február 7.: A Kosra romantikus este vár, a Bak olyat tehet, amit nagyon megbánhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint nagy szükségük van ma a csillagjegyeknek egymás segítségére. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Akár párban élő, akár egyedülálló vagy, igazán romantikus estében lesz részed, ami különösen pozitív hatással lesz az önbizalmadra, hiszen rengeteg bókot zsebelhetsz be. Jó esély van arra, hogy a romantikázás az ágyban is folytatódik!

Bika

Óriási szolgálatot teszel ma a családodnak vagy a barátaidnak, akik nagyon hálásak lesznek a segítségedért. Szánjátok az estét arra, hogy ünnepeljetek, és még szorosabbra fűzzétek a kapcsolatotokat!

Ikrek

Ma te vagy a családod, a barátaid reménysugara! Neked kell motiválnod, és átsegítened őket a nehéz időszakon, amiben éppen részük van. Jó érzéssel tölt el, hogy sikerül pozitív hatást gyakorolnod rájuk, és ők is nagyon hálásak lesznek neked!

Rák

Ha az utóbbi időben úgy érezted művészként, hogy kiégtél, de legalábbis nem jött az ihlet, akkor ma végre fordulhat a kocka, és ismét inspiráltnak, kreatívnak fogod érezni magad. De nemcsak a művészeknek kiváló ez a nap, hanem bármely Rákot megszállhat az ihlet.

Oroszlán

Ma az érzelmeid uralkodhatnak feletted, és ez elég megterhelő lehet számodra. Védekezz a szorongással szemben azzal, hogy kibeszéled magadból a dolgokat egy barátoddal, vagy valaki mással, aki közel áll hozzád. Ez segít levezetni a feszültséget!

Szűz

Ismét energikusnak, motiváltnak érzed magad, készen állsz a kihívásokra. Telefonon keresztül egy nagyon ígéretes lehetőséget ajánlhatnak neked, sőt, akár előnyös üzleti vagy partnerkapcsolatok születhetnek.

Mérleg

Mostanában sehogy sem tudod a te pártodra állítani az embereket. Nem tetszenek nekik az ötleteid, és az sem, hogy sokszor túl erőszakos vagy. A csillagok azt javasolják: változtass a taktikádon, mielőtt mindenkit üldözöl magad mellől.

Skorpió

Az utóbbi időben nem nagyon vigyáztál magadra, Skorpió. A bolygók arra biztatnak, hogy légy egy kicsit fegyelmezettebb az életmódodban. Ne dolgozz túl sokat, ne igyál túl sok kávét, és óvakodj a túl sok nassolástól meg a kevés alvástól!

Nyilas

Jobban kellene vigyáznod magadra, Nyilas! Ki kellene venned egy szabadnapot! Csendre és nyugalomra van szükséged. Az lenne a legjobb, ha semmit sem csinálnál, csak elmélkednél és pihennél.

Bak

Ez a belső átalakulás intenzív szakasza, mind fizikailag, mind pszichológiailag. Éppen ezért érdemes lenne lakattal zárni a hűtődet, mert hajlamos lehetsz az érzelmi evésre, amit nagyon megbánhatsz,  és villámgyorsan felszaladhatnak rád a plusz kilók.

Vízöntő

Ez a mostani időszak az előrelépésről szól, Vízöntő. Ha az elmúlt néhány hónapban elégedetlen voltál karriereddel, ne várj tovább, hanem tégy valamit! A dolgok nem fognak maguktól megoldódni. Ez egy tökéletes nap arra, hogy fizetésemelést kérj, ha szükségét érzed!

Halak

Hirtelen elfoghat a vágy, hogy rendet tegyél az életedben. Kiüríted a gardróbodat, nagytakarítást végzel a lakásban, megjavítod azt, ami nem működik, közben pedig leltárt készítesz, és nap végére még egy fontos felfedezést is teszel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves