Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 4.: A Kost hatalmas öröm éri, az Oroszlán hírt kap egy beteg szerettéről

2023. december 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. december 4.: A Kost hatalmas öröm éri, az Oroszlán hírt kap egy beteg szerettéről
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp rossz híreket hozhat a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma csalódott lehetsz, amiért egy barátod vagy a kedvesed nem ér rá. Viszont szerencsére ez nem fogja beárnyékolni az egész napodat, mert ellensúlyozni fogja egy örömteli esemény vagy gesztus, ami rettentően boldoggá tesz.

Bika

Betegséggel vagy munkával kapcsolatos rossz híreket hallhatsz, amik egy szerettedet érintik és rossz passzban van. Még jó, hogy te itt vagy neki Bika, mert a segítségére siethetsz. Lehet, hogy téged is elszomorít a dolog, de erősnek kell lenned!

Ikrek

Ha túl sok pénzt szórtál el a hétvégén, akkor most úgy érezheted, hogy kicsit össze kell húznod a nadrágszíjat. Ettől elkeseredhetsz. Ne hibáztasd magad túlságosan. Mindannyian ezt tesszük időről időre.

Rák

A kisebb családi problémák miatt ma rossz kedved lehet. Talán távol van az egyik szeretted, és emiatt vagy annyira lehangolt. Vesd bele magadat a hobbidba vagy egy szenvedélyprojektbe, mert a sikerélmény jobb kedvre deríthet.

Oroszlán

Egy rokon vagy barátod betegsége miatt ma lehangolódhatsz. De légy óvatos Oroszlán, és menj biztosra. Ha nem magától a betegtől kapod a hírt, könnyen lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet.

Szűz

A barátok vagy a kollégák túl sok idődet rabolhatják ma el. Nagylelkű és szolgálatkész emberként hajlamos arra, hogy mindenáron meg akarja felelni másoknak. Ez rendben van, de nem szolgálsz senkit azzal, ha hagyod, hogy kihasználjanak téged.

Mérleg

Bár általában nyitott vagy, a mai napon félénkebbnek és visszafogottabbnak érzed magad. Talán valaki, aki fontos számodra, távol van tőled, és emiatt rossz passzban vagy. De légy óvatos Mérleg, ma megpróbálhatják kihasználni a jószívedet!

Skorpió

Légy óvatos, Skorpió, és ne vegyél mindent készpénznek, amit ma hallasz. Meglehet, hogy valaki akaratán kívül is rossz információt adott neked tovább. Ezenkívül a mai napon magányosnak érezheted magad, mert nem tudsz találkozni azzal, akivel szeretnél.

Nyilas

A csoportos tevékenységek vagy a baráti összejövetelek ma nem mennek olyan jól, mint általában. Visszafogottabbnak érzed magad, mert talán egy barátod vagy a szerelmed miatt aggódsz.

Bak

Talán egy nézeteltérés miatt, vagy más okból kifolyólag, ma nem találkozol azzal, akivel szerettél volna. Viszont helyette máshová csábítanak téged. Érdemes lenne elfogadnod a lehetőséget!

Vízöntő

Melankólikus hangulatban vagy Vízöntő, ami miatt kissé eltávolodhatsz a környezetedtől, hiba próbálsz velük kapcsolódni. Menj, és tégy egy hosszú sétát, vagy kényeztesd magadat finomságokkal a kedvenc éttermedben, és gondoskodj a saját jó hangulatodról!

Halak

Nagyon szeretnéd ma a szerelmeddel tölteni az estédet, de valami közbejöhet. Mi lenne, ha találkoznál helyette egy barátoddal vagy meglepnéd magadat egy házi wellnesszel? A lényeg, hogy ne szomorkodj egész este!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves