Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akihez visszatér az exe a következő hónapban

2023. november 30.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy exek
3 csillagjegy, akihez visszatér az exe a következő hónapban
© Shutterstock

Néhány csillagjegy szerelmi élete egészen meglepő fordulatot vehet.


Előfordulhat, hogy egy-egy csillagjegy úgy érzi, idén már nem történik semmi izgalmas az életében, ám annál jobban meg fog lepődni, amikor olyan személy tűnik fel a láthatáron, akire már nem is számított.

Decemberben a szerelem és a család kerül  a középpontba, és talán az új évet sokan már úgy köszönthetik, hogy a magánéletük is egyenesbe kerül – vagy éppen úgy, hogy a múltat végérvényesen lezárják.

Nézd meg, te ott vagy-e azok között, akiknek idén még el kell gondolkozniuk néhány komoly kérdésen.

3 csillagjegy, akinek bonyolulttá válik a szerelmi élete

Ikrek

Egy váratlan találkozás ismét felforgathatja az életed, és elfelejtheted a függetlenséged. Az év utolsó hónapjában szinte mágikussá válik a vonzerőd, és ennek egy régi szerelmed sem tud ellenállni. Talán eddig úgy gondoltad, már túl késő, hogy újrakezdjétek, de előfordulhat, hogy ennyi év múltán éppen ő az, akire szükséged van.

Mérleg

Ha eddig türelmesen kerested a szerelmet, van egy jó hírünk: decemberben megérkezik! De nem egy új ismerős személyében, hanem egy régi barát képében. Rosszkor és rossz helyen találkoztatok, akkor nem működött, de most adj neki egy esélyt! Hidd el, nem fogod megbánni…

horoszkop-szerelem-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Néha az a legjobb, ha egyedül vagy, és kicsit önmagadra koncentrálsz. Ez majd jusson eszedbe akkor is, amikor feltűnik egy korábbi partnered a múltból, aki egyértelművé teszi, hogy szeretné veled újrakezdeni. Csakhogy nem véletlenül váltak el az útjaitok, és ő az a személy, aki nem segíti, csak hátráltatja a fejlődésed. Nincs értelme folytatni, gyűjts erőt, hogy ellen tudj állni a pillanatnyi kísértésnek!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves