Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nagy változásokat hoz a december a szerelmi életében

2023. december 01.

1 perc olvasás

ELLE

december horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagy változásokat hoz a december a szerelmi életében
© Shutterstock

Néhány csillagjegy magánélete fenekestül felfordul ebben a hónapban.


A Neptunusz hatására az érzelmek kerülnek előtérbe ebben a hónapban, ez pedig azzal is együtt jár, hogy nemcsak a szenvedély, hanem a konfliktusok és magasabb hőfokkal lesznek jelen egy-egy csillagjegy életében.

A kapcsolatok többségének jót tesznek a következő hetek, de lesznek olyanok is, akiknek komoly változásokkal kell szembenézniük.

3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete decemberben

Kos

Talán már régóta tervezed, hogy végre őszintén beszélsz az érzéseidről valakinek, aki közel áll hozzád, de eddig nem merted megtenni. Az élet minden egyéb területén bátor vagy, sőt olykor vakmerő, de a szerelem sebezhetővé tesz – legalábbis így érzed. Most viszont ne állj a saját boldogságod útjába: ha meg mersz nyílni a másik előtt, a jövő évet már nem kell egyedül kezdened.

Bak

Pontosan tudod, hogy a dolgok nincsenek rendben, és ezen változtatnod kell. Ha már régóta kerülsz egy kellemetlennek gondolt beszélgetést a partnereddel, eljött az idő, hogy tisztázzátok a kényes kérdéseket. Ne aggódj, minden esélyed megvan arra, hogy olyan kompromisszumot kössetek, amely mindkettőtök számára megfelelő.

szerelem-horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Decemberben valóra válhat minden romantikus álmod, és úgy érezheted, mintha egy tündérmesébe csöppentél volna. Előfordulhat, hogy egy nagy kérdésre vársz, esetleg egy nagyobb vállalkozásba fognál a pároddal, de ő eddig nem tudott dönteni. Most viszont minden kétely elillan, te pedig úszol majd a boldogságban!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves