Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 15.: A Bika ötletét vagy sikerét ellophatják, a Skorpió találkozik egy régi szerelmével

2023. december 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. december 15.: A Bika ötletét vagy sikerét ellophatják, a Skorpió találkozik egy régi szerelmével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint küzdelmekre vagy meglepő felfedezésekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A Bakban lévő Merkúr retrográd arra emlékeztet, hogy a tanulás és a fejlődés valóban egy életen át tartó folyamat. Ma megnyílhat előtted egy másik út, ami miatt elgondolkodsz azokon az igazságokon és hiedelmeken, amikben eddig hittél.

Bika

Vigyázz Bika, és légy résen! A munkahelyeden valaki ellophatja az ötletedet vagy az eredményedet, és a sajátjaként hirdetheti másoknak. Ha mégis megtörténik a baj, ne hagyd annyiban!

Ikrek

Most nehezen tudsz csak áttörést elérni a karrieredben, mivel a Bakban lévő Merkúr megkezdte hátráló mozgását, és arra sarkall, hogy inkább gondolkodj, tervezz, semmint cselekedj.

Rák

Kicsit feledékenynek vagy zavartnak érezheted magad, most, amikor a Bakban lévő Merkúr megkezdte visszafelé haladását, és arra ösztönöz, hogy több könnyedséget és élvezetet építs be a napi programjaidba. Itt az ideje átszervezni az életedet!

Oroszlán

Nehézségekkel, kudarcokkal kell megküzdened, méghozzá egyedül. Azok, akikre korábban számítottál, most nem érnek rá, mert a saját gondjaikkal kell foglalkozniuk.  

Szűz

Felborulhat az érzelmi éltedet, az év egyik legcsodálatosabb időszakában, mert véget érhet néhány fontosabb kapcsolatod vagy rá kell jönnöd, hogy nincs kikkel ünnepelned, mivel eltávolodtatok egymástól. 

Mérleg

A Merkúr retrográd arra ösztönöz, hogy változtass a szokásaidon és az életkörülményeiden. A próbálkozás vagy átállás tovább tarthat, ha nagyobb odafigyelést és együttműködést igényel a családod részéről. 

Skorpió

Felkavarhat egy régi szerelmeddel való találkozás. Könnyen lehet, hogy újra felszínre törnek az érzések iránta, legyenek azok jók vagy rosszak. Talán ideje lenni kiadni őket magadból.

Nyilas

Ma megkérdőjelezel bizonyos dolgokat. Hirtelen úgy érzed, sok esetben azt teszed, amit „kell”, és nem azt, amit szeretnél. Annyira felszívod ezen magadat, hogy úgy döntesz: gyökeresen megváltoztatod az életedet. 

Bak

Érdekelni kezd, hogy ki vagy igazából, és hogyan valósíthatnád meg önmagadat. Ez egy különösen nosztalgikus időszak lehet, mert felszínre törnek az emlékek, valamint régi levelekkel vagy múltbeli üzenetekkel találkozol, és így sokat tanulhatsz magadról. 

Vízöntő

Kijózanító kérdésekkel szembesülhetsz azzal kapcsolatban, mire, illetve kire éri meg energiát fordítani. Akármekkora csapásnak is éled meg, örülj neki, hogy most, még időben kiderült. 

Halak 

Újra felidézed a régi álmaidat, amikről már azt hitted, kinőtted őket. A Bakban lévő Merkúrral bölcsebben látod önmagadat és törekvéseidet, kedves Halak. A napokban új úton térsz vissza a vágyaidhoz, és fogsz neki az önmegvalósításnak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves