Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akire még karácsony előtt rátalál az igaz szerelem

2023. december 07.

1 perc olvasás

ELLE

karácsony szerelem horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akire még karácsony előtt rátalál az igaz szerelem
© Shutterstock

3 csillagjegy még karácsony előtt szerelembe esik.


A horoszkóp szerint 3 csillagjegyre még karácsony előtt rátalál a szerelem. Az biztos, hogy decemberben rengeteg romantikus napra, szórakozásra és szerelmes pillantásokra számíthatnak a szerencsések. Görgess lejjebb, hogy megtudd a te csillagjegyed is a listában van-e. 

Oroszlán

Megismersz valakit, akivel azonnal érezni fogod, hogy működik a kémia köztetek. Hasonlóak a céljaitok, és végre úgy érzed, hogy egy olyan ember oldalán vagy, akivel az élet komoly dolgairól is tudsz beszélgetni. Nos, könnyen lehet, hogy a karácsonyt már együtt fogjátok tölteni. Fantasztikus időszak elé nézel!

Nyilas

Nem gondoltad, hogy az év utolsó napjaiban rád találhat a szerelem, de a baráti társaságodon keresztül megismersz valakit, akivel azonnal érezni fogod azt a bizonyos szikrát. Nagyon gyorsan haladhatnak az események, és már a jövő évi terveket is együtt beszélitek át. Egy kiegyensúlyozott kapcsolatról van szó, ami nagyon boldoggá fog tenni.

Halak

Felbukkan valaki az életedben, akivel korábban a barátságnál tovább nem jutott a kapcsolatotok, de most mindketten úgy érzitek, hogy itt az ideje, hogy jobban megismerjétek egymást. Nagyon hamar megismeritek egymást, és sokszor érzitek azt, hogy befejezitek egymás mondatait. A jó hír, hogy a barátaid és a családod is támogatni fogja az új kapcsolatodat.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves