Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek pozitívan alakul a szerelmi élete december második felében

2023. december 12.

1 perc olvasás

ELLE

december horoszkóp szerelmi horoszkóp vénusz 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek pozitívan alakul a szerelmi élete december második felében
© Shutterstock

Néhány csillagjegy hosszú idő után rendezheti a magánéletét.


A Vénusznak köszönhetően egy-egy csillagjegy következő heteit a szerelem uralja majd.

Ez nemcsak az új kapcsolatok kialakulásának kedvez, hanem annak is, hogy a házasságokban megjelenő korábbi problémákat végre tisztázhassák egymás között a felek.

Téged is érintenek ezek a pozitív hatások?

3 csillagjegy, akinek nem lesz oka panaszra szerelmi téren

Oroszlán

Néha kicsit nehezen nyílsz meg, és az elmúlt hetekben úgy érezhetted, hogy nem megfelelő a kommunikáció a partnered és közted. Egy alapvetően jól működő kapcsolatot kár lenne apró vitákkal aláásni, így törekedj a megoldásra: beszéljétek meg a korábbi konfliktusokat, ebben most a csillagok is a segítségedre lesznek!

Mérleg

Néha neked is szükséged van a pihenésre és a békére. Most van itt az ideje, hogy magadra is fordíts egy kis energiát, ebbe pedig az is beletartozik, hogy kiélvezed a szerelmeddel töltött időt. Szervezz romantikus programokat, amivel a partneredet is feldobhatod!

horoszkop-szerelem-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

A szabadság lételemed, de most már szeretnél megnyugodni valaki mellett. A Vénusz rád is pozitív hatást gyakorol, és december második felében megtalálhatod azt a személyt, akire már régóta vártál. Ehhez azonban az is kell, hogy nyitott szemmel járj, és élj a lehetőségekkel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves