Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint

2023. december 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp decemberi horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Vajon azok közé tartozol, akik bónuszesőre számíthatnak a hónapban, vagy akiknek még az ünnepek közeledtével is spórolniuk kell? A decemberi pénzhoroszkópból kiderül, hogy te melyik táborba tartozol!


Az év utolsó hónapjában óvatosan kell bánni a pénzzel, mert könnyen kifolyhat a zodiákus tagjainak kezei közül. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a decemberi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Az utóbbi időben sikerült visszafognod a költekezést, és ennek eredményeként most lazán megveheted mindazt, amit csak szeretnél. Hamarosan bónuszesőre számíthatsz, vagy a besöpörheted a megtakarításaidat, és nagyon elégedett leszel az anyagi helyzeteddel.

Bika

Bőven lesz mire költened a hónapban: ajándékokra, összejövetelekre, de szívesebben költesz az élményekre, az utazásokra. Ám december közepén megváltozhatnak a pénzköltési szokásaid, és jóval tudatosabb leszel. Ezenkívül, egy kis plusz munka segítségével hozzájuthatsz némi extra bevételhez.

Ikrek

Hitelre van szükséged vagy arra vársz, hogy visszaadja neked valaki a kölcsönadott pénzt? Akkor örülhetsz Ikrek, mert megkapod, amire vágysz. Ugyanez a helyzet, ha épp egy előnyös üzletkötés előtt állsz. A hónap vége felé nagyon elégedett leszel azzal, ahogy a pénzügyeid alakulnak.

Rák

Szerencsére nem viszed a túlzásba a költekezést, és ezt nagyon jól teszed. Hamarosan még hálás lehetsz ezért magadnak. Viszont nem várt pénz ütheti a markodat, talán nyereménynek köszönhetően vagy bónusz formájában kapod az elismerést a jól megérdemelt munkád gyümölcseként.

Oroszlán

Úgy érzed, túl sok a munkád, túl kevés pénzért, de legalábbis elégedetlen vagy a helyzeteddel. Légy bátor, és kérj fizetésemelést! Viszont a vállalkozók örülhetnek, mert nagyon jól megy az üzletük, és elégedettek lesznek azzal, amit a hónapban megkeresnek.

Szűz

Megéri elgondolkoznod a befektetésen Szűz, de azt is érdemes feltérképezni, milyen más pénzkereseti lehetőségeid vannak. Most több alkalmad is adódik arra, hogy némi extrához juss. Ezenkívül visszakaphatod a kölcsönadott pénzedet, és az év végi bónuszodat is besöpörheted.

Mérleg

A hullámvölgyek után végre úgy érzed, kezdesz egyenesbe jönni. Valóban Mérleg, számíthatsz a csillagok támogatására. Most érdemes lehet kitölteni egy lottószelvényt vagy részt venni a nyereményjátékokban, ahol pénz nyerhetsz. Még az sem kizárt, hogy a hónap végén fizetésemelést kapsz.

Skorpió

Bármennyire is szeretnél segíteni, bölcsen tennéd, ha decemberben nem szórnád a pénzedet, és legfőképpen nem adnál kölcsönt. Szerencsére a hónap vége felé megtalál egy remek lehetőség, ami rövid idő alatt extra bevételt hozhat, és nem várt jutalomra is számíthatsz.

Nyilas

A hónap első felé komoly anyagi nehézségekkel találhatod szembe magadat, de egy ismerősöd vagy szakértő segíthet orvosolni a problémáidat. Fontos, hogy ha bónuszhoz jutsz vagy plusz pénzhez, akkor prioritások szerint haladva költs, és ne ess túlzásokba. Az ünnepek ellenére is igyekezz inkább spórolni.

Bak

Csak óvatosan a vásárolgatással, Bak. Kicsit megszaladhat a kezed, és többet költhetsz annál, mint amennyi belefér, ezzel pedig kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. Nézd át a költségvetésedet, legyenek pontos terveid arra vonatkozóan mennyit költesz a következő hetekben.

Vízöntő

A Nyilas szezon remek alkalom arra, hogy saját vállalkozást indíts, mert jelentős profitot hozhat a konyhára. Ugyanez a helyzet, ha művészként próbálnál meg pénzt keresni vagy szeretnél megszabadulni néhány olyan dologtól, amire már nincs szükséged.

Halak

Óriási megkönnyebbülést érzel, mivel megérkezik a pénz, amire régóta vártál. Nagy a kísértés, hogy a hónapban meggondolatlanul költekezz, és csak azt tartsd szem előtt, hogy mindenkit boldoggá tegyél a drága ajándékokkal. Légy óvatos, Halak, mert nagyon legatyásodhatsz az év végére. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves