Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LOVE STORY

Ez a 3 csillagjegy még karácsony előtt megtalálja a szerelmet

2023. december 10.

1 perc olvasás

ELLE

szerelem csillagjegy csillagjegyek horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy még karácsony előtt megtalálja a szerelmet
© Shutterstock

A következő 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz, mivel még karácsony előtt megtalálják a szerelmet. 


Az év még nem ért véget, hiszen pár hét még van a decemberből. Van 3 csillagjegy, akinek ez az időszak lesz a legszerencsésebb, megtalálhatják a szerelmet még az ünnep előtt. 

Bika

Most végre találkozhatsz valakivel, akivel rögtön érzed a szikrát. Engedd át magad az érzésnek, beszélgessetek, ismerkedjetek, és könnyen ő lehet az igazi. Fontos, hogy alapozzátok meg kellően a kapcsolatot, hiszen a beszélgetések még jobban elmélyíthetik az érzéseket. 

Szűz

Kettős érzés van benned, hiszen élvezed a függetlenséget, ugyanakkor társra is vágysz. Első lépés, hogy fogadd el ezt az érzést, és teremtsd meg az egyensúlyt. A következő napokban egy régebbi ismerőssel kerülhetsz közelebbi viszonyba, könnyen lehet, hogy egy munkatársad vagy régi barátod kezd el érdeklődni. 

Nyilas

Nehéz év van mögötted, hiszen a szerelmi életed nem úgy alakult, ahogyan szeretted volna. Sok csalódás ért az utóbbi hónapokban, de most úgy érzed, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. A lényeg, hogy járj nyitott szemmel, hiszen váratlan helyen ismerheted meg az igazit! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves