Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek sorsfordító változást hoz a karácsony előtti időszak

2023. december 11.

1 perc olvasás

ELLE

karácsony horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek sorsfordító változást hoz a karácsony előtti időszak
© Shutterstock

3 csillagjegy életében fontos napok jönnek.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy sorsfordító változásokra számíthat a karácsony előtti időszakban. Most megmutatjuk, hogy kik a szerencsések, akik biztosan csodálatos napok elé néznek, és boldogan készülhetnek az ünnepekre. 

Ikrek

A karrieredben is a szerelmi életedben is fontos változások előtt állsz. Ez azt jelenti, ha szingli vagy, akkor hamarosan megismersz valakit, aki fontos szerepet fog kapni az életedben. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor fontos szintet léphettek a kapcsolatotokban. Ami pedig a munkát illeti, rengeteg jó lehetőséget fogsz kapni.

Oroszlán

Kezdtél egy kicsit besokallni az év utolsó hónapjára, de végre látod, hogy nagyon szerencsés időszakban vagy, ahol minden gördülékenyen megy, így nyugodtan készülödhetsz a karácsonyra. Hamarosan egy olyan lehetőséget kaphatsz, amit kár lenne visszautasítani, mert hatalmas nagy előrelépési lehetőség lenne. Hamarosan pedig arra is rájössz, hogy kik azok az igaz barátok, akik mindig támogatnak.

Mérleg

Végre egy kicsit megnyugodhatsz, és hagyhatod, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. A munkahelyeden kapsz egy remek ajánlatot vagy lehetőséget, amivel végre azt fogod érezni, hogy a feletteseid látják, hogy milyen sokat teszel bele a munkádba. A szerelmi életedben  szintén izgalmas napok jönnek, valamint anyagi szempontból is megoldódni látszódnak a dolgok.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves