Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit karácsony előtt előléptetnek a munkahelyén

2023. december 13.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit karácsony előtt előléptetnek a munkahelyén
© Shutterstock

3 csillagjegy életében fontos változás jön.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy még karácsony előtt számíthat előléptetésre a munkahelyén. Most megmutatjuk, kik azok a szerencsések, akiknek a karrierjük nagy fordulatot vesz az elkövetkezendő napokban. 

Rák

Azt hiszed, hogy már semmi izgalmas nem történhet az ünnepi időszak előtt, de ez azért lehet, mert még valószínűleg nem beszéltél a főnököddel, akinek hatalmas tervei vannak veled kapcsolatban az új évben. Látja, hogy mennyit dolgoztál, ezért nem fél attól, hogy komolyabb feladatokat bízzon rád a jövőben. Ennek a hírnek te is örülni fogsz.

Mérleg

Már régóta várod, hogy a munkahelyeden végre történjen valami, és kicsit komolyabb feladatokat kapj. Ne aggódj, ez még az ünnepek előtt meg fog történni. Az előléptetésed természetesen egy jelentős fizetésemeléssel is jár majd, így biztosan könnyedebben fogod kezdeni a 2024-es évet. A legjobb pedig, hogy még inkább megmutathatod majd, mennyire ügyes vagy a munkádban.

Nyilas

Nem hiszel magadban eléggé, de valójában a feletteseid nagyon elégedettek a munkáddal, ezért nem is kérdés számukra, hogy egy komolyabb pozíciót ajánljanak fel neked. Ne habozz elfogadni, hiszen a szíved mélyén te is tudod, hogy kiválóan fogsz teljesíteni. Az anyagi helyzeted is helyreáll hamarosan az új lehetőségnek köszönhetően, és boldogan várhatod a karácsonyt.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves