Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 16.: A Kosnak szerelmet vall egy férfi barátja, a Mérleget választás elé állítja a sors

2023. augusztus 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 16.: A Kosnak szerelmet vall egy férfi barátja, a Mérleget választás elé állítja a sors
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint fontos döntéseket kell hozniuk a csillagjegyeknek, és néhányuknak a tettek mezeire is kell lépnie. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Meglepő élményben lehet részed, Kos: váratlanul egy férfi barátod szerelmet vallhat neked. Valószínűleg neked sem közömbös, de mégis félsz kapcsolatot kialakítani vele, mert arra gondolsz, mi lesz, ha mégsem működik. Valóban, alaposan gondold át a dolgot!

Bika

A mai nap érzelmileg elég intenzív lehet. Ellentmondásokba ütközöl, eltérő véleményeket hallasz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de ma meg kell hoznod egy döntést. Elvégezted korábban az információgyűjtést, szóval ideje cselekedni!

Ikrek

A határozatlanság miatt nem mersz cselekedni, így viszont azt kockáztatod, hogy az összes hajó elmegy. Ha sehogy sem bírsz dönteni: légy spontán! Szállj fel az egyikre, és majd meglátod, mi lesz. Ne aggódj a következmények miatt.

Rák

Ma megremeghet a lábad alatt a talaj, kedves Rák. Amikor azt hitted, minden nyugodt és stabil, hirtelen dübörögni kezd a föld. A legbölcsebb, amit tehetsz, ha keresel egy biztos területet, csak ne állj egyhelyben arra várva, hogy mi lesz.

Oroszlán

A szívedet kövesd a pénztárcád helyett. Ma nézz szét, hogy milyen lehetőségeid vannak a vágyaid megvalósítására. Ha pedig konfliktus zajlik a környezetedben, nyugodtan állj ki azért, amiben hiszel, és ne hátrálj meg.

Szűz

Alkalmazkodó természetedet ma próbára tesz a sors, Szűz. Próbálj meg haladni az áramlással, de közben vállalj aktív szerepet az eseményekben. Ne engedd át az irányítást, és azt se hagyd, hogy megmondják neked, mit tegyél.

Mérleg

Némi feszültség lehet a levegőben. Azoknak, akik régóta járnak egy bizonyos úton, most jelentős változásokra számíthatnak. Ezenfelül választás elé állíthat a sors, és talán két munkahely, két férfi vagy két álom megvalósulása között kell választanod.

Skorpió

A dolgok egyensúlyban tartása ma kihívást jelent, Skorpió. Vedd ezt komolyan, mert valószínűleg több múlik rajta, mint gondolod. Ezenkívül te lehetsz a családban vagy a munkahelyeden a döntőbíró. Íme, egy jó tanács neked: ismerj minden tényt még azelőtt, hogy bármit is döntenél.

Nyilas

Rengeteg feladattal próbálsz egyszerre zsonglőrködni, és tovább tetézheti a nehézségek számát, hogy összetűzésbe kerülsz az egyik feljebbvalóddal. Nem kell kihátrálnád belőle, mert diplomatikusan érvelsz, és a kompromisszumra törekszel, végül mindketten jól járhattok.

Bak

Úgy érzed magad, mint egy ijedt gyerek, aki szeretne bebújni az ágy alá. Ne feledd: éppen annyi szörny van az ágy alatt, mint kint a világban. Legalább láthatod a kint lévőket, és talán még mások segítségét is igénybe veheted ahhoz, hogy megküzdj velük.

Vízöntő

Ma úgy érezheted, minden a feje tetejére áll számodra, Vízöntő. Még a legkisebb cselekvés is ellenállásba ütközhet. Minél makacsabb a hozzáállásod, annál nehezebb lesz a fejlődés. Megoldást kellene találnod arra, hogy összedolgozz a környezeteddel.

Halak

Fontos, hogy ma ne vonj le semmilyen következtetést, de főleg ne cselekedj addig, amíg nem vagy biztos a dolgodban. Valószínűleg mindenképpen cselekedned kell majd, de igyekezz előtte begyűjteni minden információt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves