Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Egészséghoroszkóp

3 csillagjegy, akinek nem kell aggódnia az egészsége miatt

2023. augusztus 11.

2 perc olvasás

ELLE

augusztus egészség horoszkóp nyár 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nem kell aggódnia az egészsége miatt
© Getty Images

Az egészség valóban a legnagyobb kincs, és néhány csillagjegy ezen a téren igazán szerencsés lesz.


Az augusztus sok szempontból pozitív hónap, ráadásul olyan hatások segítik a csillagjegyeket, mint a Vénusz retrográd, amihez a Merkúr is csatlakozik, vagy a szuperhold. Az egészség, a pénz és a szerelem mind olyan területek, amelyekre ez a bolygóállás pozitív hatást gyakorol.

Egyeseknek továbbra is figyelniük kell az egészségükre, másoknak azonban ilyen szempontból kifejezetten nyugodt időszak következik be az életükben.

Az egészség és a csillagjegyek kapcsolata

Egészségügyi szempontból az alábbi 3 csillagjegy nem panaszkodhat majd augusztusban:

Kos

Alaptermészetéhez tartozik a makacskodás és a vitázás, ez pedig nem tesz jót az egészségének, hiszen az idegesség megemeli a vérnyomást is. Az augusztus azonban feszültségektől mentes lesz, ami a hangulatát is pozitívan befolyásolja majd. Az immunrendszere végre megerősödik, csak arra kell figyelnie, hogy ne tartózkodjon sokat a napon, mert  a napszúrás sajnos bármikor bekövetkezhet.

Bika

A nyaralás alatt kipiheni az egész éves fáradalmakat, így augusztusban már sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb. A barátaival és a családjával életre szóló élményeket gyűjt, ez pedig annyira feltölti energiával, hogy végre egy régi betegségnek is búcsút inthet.

egeszseg-elle.hu
Forrás: Getty Images

Oroszlán

A határozott Oroszlán teljesen kétségbeesik, ha elkap egy fertőzést. Most azonban szerencséje lesz: a betegségek messzire elkerülik, és hála a stresszmentes napoknak, majd’ kicsattan az egészségtől. Ha a meleg augusztusi napok ellenére még egy kis sportra is ráveszi magát, biztos lehet benne, hogy hosszú ideig kitart majd ez az időszak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves