Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 11.: A Skorpió egész élete megváltozhat estére, a Bak egyedülálló dolgot visz véghez

2023. augusztus 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 11.: A Skorpió egész élete megváltozhat estére, a Bak egyedülálló dolgot visz véghez
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint rendkívüli lehetőségeket kínál a sors a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Tele leszel ma ötletekkel, Kos. Ráadásul kapcsolatba lépsz olyanokkal, akik hasonlóan gondolkodnak mint te, vagy segíthetnek megvalósítani az elképzeléseidet. Dobd fel nekik a ötleteidet, de adj hozzá gondolkodási időt is.

Bika

Olyan új dolgot tanulhatsz ma, amiről nem is gondoltad volna, hogy érdekelhet téged, vagy egyáltalán képes lennél megtanulni. Jó, ha tudod: ez a jövődben még nagy hasznodra fog válni.

Ikrek

Kapcsolódj a belső hangodhoz, Ikrek. Ma az intuitív természeted kerül a középpontba. Érdemes meghallgatnod az üzeneteit, mivel segíthet megoldásokat találni, vagy akár utat mutathat neked.

Rák

A mai nap önvizsgálatra és gyógyulásra ösztönöz. Szánj időt arra, hogy átgondold az érzelmeidet, és kényeztesd a lelkedet. Ne merengj túl sokat a múlton, inkább próbáld meg élvezni a jelen pillanatot.

Oroszlán

Merj nagyot álmodni, Oroszlán. Nyugodtan feszegesd a határaidat, és dobd fel a főnöködnek a fizetésemelést, kísérletezz a munkában egy új módszerrel, vagy próbáld ki magadat egy új területen. Ma tényleg igaz lehet a mondás: aki mer, az nyer.

Szűz

Nem lesz könnyű, de próbáld meg nem túlgondolni a dolgokat. Elemző elméd teljes lendületben van, és mindenben az értelmet, a jelentést, a titkokat keresheted, ezzel viszont lefáraszthatod magadat, és kiakaszthatod a környezetedet.

Mérleg

Izgalmas beszélgetésekre számíthatsz, akár a barátaiddal csevegsz, akár üzletet igyekszel kötni. Minden esetben arra biztatnak a csillagjegyek: törekedj a kompromisszumra. A humorod, a bájod és a ravaszságod ma sikert hozhat.

Skorpió

Talán nem tudsz róla, de erre a napra vártál Skorpió, mert ma minden megváltozhat. Feljebb léphetsz a társadalmi vagy a vállalati ranglétrán, és komolyra fordulhatnak a dolgok a párkapcsolatodban.

Nyilas

A kalandvágyó szellemed szárnyal. Vegyél részt olyan tevékenységekben, amik felkeltik a kíváncsiságodat és kitágítják a látókörödet. De kerüld az energia szétszórását, és egyszerre csak egy dologra összpontosíts.

Bak

Többet tudsz, mint gondolnád, és néha alábecsülöd a képességeidet, és a lehetőségeidet, Bak. Ez ma újfent bebizonyosodik, mert sikerül valami olyat véghezvinned, vagy megoldanod egy olyan problémát, amire más nem volt képes.

Vízöntő

Izgalmas beszélgetésekben lesz részed, amik rendkívüli lehetőségeket vetnek fel. Érdemes most együttműködni a barátaiddal vagy a megfelelő személyekkel egy cél megvalósításáért, vagy egy üzleti siker előmozdításáért.

Halak

Hagyd, hogy a spirituális oldalad vezessen ma, Halak. Most virágzik az intuitív és empatikus természeted. Emiatt fokozottan érzékeny leszel mások érzelmeire, és ez segíthet jobban megérteni őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves