Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 1.: A Szűz hatalmas ajándékot kap ma, a Nyilas előtt nem akármilyen ajtók nyílnak meg

2023. augusztus 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 1.: A Szűz hatalmas ajándékot kap ma, a Nyilas előtt nem akármilyen ajtók nyílnak meg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a mai Vízöntő telihold segít a csillagjegyeknek átalakítani az életüket. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Valószínűleg váratlan események történnek, és felkavarják érzelmeidet. Ha elég teret időt és adsz magadnak, hogy megemészd őket, akkor sikeresen feldolgozhatod a történteket, és nem kell később szenvedni azért, mert az elfojtott érzelmeid kellemetlenséget okoznak.

Bika

Ma túl komoly vagy éppen akaratos lehetsz. Ne érezd úgy, hogy mindig kézben kell tartanod minden egyes dolgot, amivel kapcsolatba kerülsz. Az lenne a legjobb, ha ma csak sodródnál az árral, mert úgyis ott leszel, ahol lenned kell.

Ikrek

Ne hagyj ki ma egyetlen lehetőséget sem, Ikrek. Nem számít, mennyire vagy fáradt, ez most nem a pihenés ideje. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amik megadhatják a vágyaidat. A mai napon minden erőfeszítésed kifizetődik.

Rák

Valószínűleg ma nem úgy alakulnak a terveid, mint szeretnéd, de attól még nem kell lemondanod semmiről. Néha el kell engedni az irányítást, és hagyni, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy. Végül meg fogod érteni az okát is.

Oroszlán

A mai azon napok közé tartozik, amikor nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy új életet kezdj. Érzed, megvan az erőd és bátorságot ahhoz, hogy változtass és meghozz pár fontos döntést. Hajrá, Oroszlán!

Szűz

A Vízöntő telihold miatt elég érzékeny és érzelmes leszel ma. Ami viszont igazán átszakítja érzelmeid gátját, hogy óriási ajándékot kapsz a sorstól egy lehetőség vagy személy formájában.  

Mérleg

Nagyszerűen alakul a napod, kedves Mérleg. Megkapod azt a plusz löketet, ami segít befejezni a félbemaradt projektjeidet, és aminek köszönhetően új magasságokat érhetsz el. Végre azt fogod érezni: ura vagy az életednek.

Skorpió

Egy kicsit felgyorsulnak körülötted a dolgok, ami eléggé megriaszt. Pedig most nincs miért aggódnod, mert csupa olyan történik veled, ami kedvező irányba tereli az életedet. Bízz a jó sorsodban és a képességeidben, hogy bármi is történjék: talpon maradsz.

Nyilas

Számos olyan ajtó nyílik meg előtted, amik korábban zárva voltak. Nincs más dolgod, mint kihasználni őket. Ez a nap lehetőséget kínál a terjeszkedésre és új magasságok elérésére azáltal, hogy megbízol magadban és a képességeidben.

Bak

Légy pimasz és merész, amikor ma cselekszel, Bak. Eleinte szokatlan lehet számodra, de most ez a leghatékonyabb mód eljutni oda, ahova kell. Ráadásul az érzelmeid váratlan hullámzása arra késztethet, hogy megtégy valami olyat, amire valószínűleg korábban nem lettél volna hajlandó.

Vízöntő

A mai napon az érzékszerveid felfokozódnak, és a legkisebb dolgok is megragadják a figyelmedet. Ne késleltesd a reagálást ezekre a gesztusokra, eseményekre, legyenek azok nagyok vagy kicsik. A horoszkóp szerint a legkisebb dolog is ma óriási változásokat idézhet elő.

Halak

Ez egy olyan nap, amikor nem szabad lustálkodnod vagy bármit is elengedned. Menj utánuk a dolgoknak. Ma bármikor kopogtathat egy remek lehetőség az ajtódon, szóval légy készenlétben!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves