Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. július 31-augusztus 6.: A Rák előérzetei valóra válnak, a Mérlegnek minden összejön a héten

2023. július 31.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. július 31-augusztus 6.: A Rák előérzetei valóra válnak, a Mérlegnek minden összejön a héten
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Ígéretesen kezdődik a csillagjegyek számára az augusztus. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

„Ami nem öl meg, az megerősít.” - tartja a mondás, ezt nagyon igaznak fogod érezni így az utóbbi hetek után. Sztársportolónak érzed magad, mert bár a kimerülés szélén állsz, még mindig tovább hajtasz a sikerért. Ne is add fel, mert közel a cél, és minden erőfeszítésed, küzdelmed kifizetődik.

Bika

A rossz döntések oda vezettek, ahol most vagy, Bika. De megtanultad a leckét, és azt is, hogyan kell eligazodni a nehéz időkben. Hamarosan meghozol pár olyan döntést, ami segít megoldani a gondjaidat, és ezzel együtt véget vetsz azoknak a kapcsolatoknak és tevékenységeknek, amik hátráltathatnak.

Ikrek

Általában nem vagy ilyen nyugodt, de egy olyan belső tudással rendelkezel, ami segít elviselni bármilyen vihart is. Tudod az igazságot valamiről, ebben a tudatban nem lehet megingatni. Biztonságban érzed magad. Ezen a héten kiegyensúlyozott leszel, és az emberek csodálják majd a magabiztosságodat.

Rák

A napokban többször is lesz ilyen „megmondtam neked” pillanatod. Jó néhány dolog, amit előre megjósoltál, az bekövetkezik. Ugyanakkor épp ezért hozza el neked a hét a békét, és a megnyugvást, mert már nincs okos stresszelni vagy aggódni. Túl vagy rajta, és a környezeted le fogja vonni a következtetést: érdemes rád hallgatni.

Oroszlán

A héten nagyon fogod élvezni az életet, és ez főleg annak köszönhető, hogy ragaszkodsz a jóléthez. Az Oroszlán szezonban egyszerűen nem vagy hajlandó kevesebbel beérni, és mindenből a legjobbat akarod. Lesznek olyanok, akik mindent el is követnek azért, hogy felejthetetlen napokban legyen részed.

Szűz

Megkapod azt a barátaidtól, a szeretteidtől, amire vágytál. Ez valószínűleg nem más, mint a dicséret, az elismerés. Sőt, a munkahelyeden is felfigyelnek rád, amivel megalapozhatod az előmeneteledet. Egyedülállóként most ellenállhatatlan vagy, és mágnesként vonzod a férfiakat, míg a párban élőként a szerelmed a tenyerén kezd hordozni.  

Mérleg

Ez a hét a megtérülésről szól, és készen állsz arra, hogy átvedd a jutalmadat az erőfeszítésedért. Jó híreket fog kapni minden fronton, beleértve az egészséget és a pénzügyeket is. A szerelem is úton van, amennyiben egyedülálló vagy, párban élőként pedig megkapod azt, amire régóta vágytál.

Skorpió

A munkahelyi zűrzavar és viszály aggodalmat ébreszt benned, kedves Skorpió. Ez a hét megtanítja neked azt a leckét, hogyan maradj ki a dolgokból. Őrizd meg a semlegességedet, és véletlenül se hagyd, hogy belerángassanak, vagy hirtelen felindulásból cselekedj, mert azzal magadnak okozol kellemetlenséget.

Nyilas

Van egy terv a fejedben, az Oroszlán szezon pedig pozitív energiát, és bátorságot hoz neked, így segítve elő a megvalósítást. A gondolat, hogy ez megtörténhet, hatalmas erőt és lelkesedést ad. Folytasd az utadat, és látni fogod: ahogy telnek a hetek, egyre közelebb kerülsz a sikerhez.

Bak

A napokban rádöbbensz, hogy letértél az utadról, és bár ez elsőre szórakoztatónak tűnhet, hamar rájössz: ez nem neked való, és jobb az eredeti tervnél maradni. Ne izgulj, Bak, kis segítséggel, de újra meg fogod találni az utadat, addig pedig rendkívül tanulságos életleckékkel leszel gazdagabb.

Vízöntő

Bármi is történik ezen a héten, kaotikusnak és őrültnek tűnik, de tudd: ez átmeneti, és előre sejthető volt. Függetlenül attól, hogy a kapcsolataid, a munkahelyed, vagy az egész életed készül radikálisan megváltozni, a napokban bekövetkező változások pozitív és építő jellegűek lesznek.

Halak

Azt szeretnéd, hogy ez a hét a szerelemről és a romantikáról szóljon. Sajnos többet fogsz róla álmodozni, semmint cselekedni. Ne aggódj, nem veletek van baj, egyszerűen csak nem időszerű. Ha pedig ezen a héten szeretnél összejönni egy különleges személlyel, sajnos az nem megtörténni. Egyelőre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves