Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 28.: A Bika előtt ma nincs titok, a Vízöntő a barátai által megismer egy vonzó férfit

2023. április 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. április 28.: A Bika előtt ma nincs titok, a Vízöntő a barátai által megismer egy vonzó férfit
© Sutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma rátalálnak a csillagjegyek arra, amit keresnek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma a kommunikációs készségeid élesek és kristálytiszták. Könnyedén kifejezheted a gondolataidat. Ha szeretnél egy fontos beszélgetést megejteni valakivel, azt a mai napon érdemes megtenned.

Bika

Éleslátó és nyitott vagy, így könnyen kapcsolatba kerülsz másokkal, kedves Bika, akikről sokat megtudhatsz, akár szavak nélkül is, mivel szinte olvasol bennük. Jól jöhet ma ez a képesség!

Ikrek

A pénzügyek járnak a fejedben, és folyamatosan azon agyalsz, hogyan juthatnál több pénzhez. Nap végén meg is érkezik a lehetőség, amit annyira kerestél! Csak ügyelj arra, hogy közben ne feledkezz meg a szeretteidről, akik vágynak a figyelmedre.

Rák

Érzékeny és érzelmes vagy, és ma könnyen elsírod magad az apróságokon, még akkor is, ha boldog könnyeket hullatsz. Ne szégyelld a hangulatodat, hanem éld meg, és figyeld meg: még a környezeteddel is össze fog hozni.

Oroszlán

Mindig jó új embereket megismerni, és a mai napon mágnesként vonzza a személyiséged az embereket. Társaságkedvelő és jókedvű vagy, így a mai nap érdemes munka után beülni valahova a barátokkal.

Szűz

Ez a nap tökéletes ahhoz, hogy keményen dolgozz, és átgondold, hogyan fejlesztheted a karrieredet. Ha elég szemfüles vagy, ígéretes lehetőségekre bukkanhatsz, amik már rövid időn belül meghozhatják a kívánt sikert!

Mérleg

Remek nap ez arra, hogy új ismereteket szerezz, akár beiratkozz egy online tanfolyamra. Használd a kíváncsi elmédet, és tanulj olyan dolgokat, amikről tudod: segíteni fognak a munkádban és a mindennapi életedben.

Skorpió

Érzelmekkel teli nap ez, Skorpió, de nincs olyan, amivel ne tudnál megbirkózni. Mélyen és intenzíven érzel ma, és ez segít közelebb kerülni a szeretteidhez, különösen azokhoz, akikkel mostanában eltávolodtatok egymástól.

Nyilas

Üzleti partnert keresel, vagy valakit, aki segít tökéjre fejleszteni az ötletedet? Ma a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben leszel ahhoz, rálelj erre a személyre! Hamarosan egy karnyújtásnyira lesznek tőled a vágyaid.

Bak

Remek nap ez a munkára, és a dolgok elintézésére. Rövid idő alatt óriási eredményeket érhetsz el! Csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba, és ne vedd el mások munkáit, de azt se hagyd, hogy rád sózzák őket.

Vízöntő

Csodálatos nap ez a bulizásra, a kikapcsolódásra! Ha a barátaid szórakozni hívnak, menj el velük, már csak azért is, mert a segítségükkel megismerkedhetsz egy férfival, aki azonnal megfog téged.

Halak

Ma már igyekszel minden szabad percedet a családoddal tölteni. Jól is teszed, mert a segítségedre lesznek abban, hogy kikapcsolódj, de még talán megoldásokkal is szolgálhatnak a gondjaidra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves